Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan å holde varmen i Camper

Når mange mennesker tenker på camping, tenker de på varmt vær og friluftsliv, men noen mennesker også leir i de kalde vintermånedene. De fleste av de menneskene som leiren i kaldere vær bruk bobiler med varmeovner. Selv om disse ovnene er i stand til å varme opp det indre av campingvogn, er camperne noen ganger dårlig isolert og den varme luften lett unnslipper. For å holde din campingvogn varm uten å stadig kjøre varmeren og sløse propan, kan du værbestandig din trailer bedre. Du trenger
Heat-krympende plast
Dobbeltsidig tape
Hårføner
elektrisk varmeovn
Været isolasjon strimler
Vis flere instruksjoner

1

Surround vinduene med dobbeltsidig tape. Sikker varme-krymping plast over vinduet. Bruk en hårføner for å krympe plast til den er stram og ikke har noen rynker.
2

Hold ventilene stengt så ofte som mulig. Åpne ventilene mens du koker eller ta en dusj for å eliminere kondens, men holde ventilene lukket på alle andre ganger. Hvis du ikke skal bruke ventilene i det hele tatt, forsegle kantene med tape.
3

Kjør en frittstående elektrisk ovn i stedet for ovn som er bygd inn i bobilen. Elektriske ovner bruker mindre energi og gir en tørrere varme.
4

Finn noen utenfor områder av camper som åpner på innsiden. For eksempel, noen campingbiler har lagringsrom som åpner både på utsiden og innsiden. Installer vær isolasjon strips på disse åpningene og døren for å forsegle dem mer fullstendig mot kulden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117328.html

Previous:
Next:

RVs