Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan fikse en RV Flush-O-Matic Toalett

Som boliger, mange RVs har bad som inneholder en fullt fungerende toalett. The Flush-O-Matic er et toalett modell laget spesielt for RVs. Det er mindre og det skal settes av liten plass i en bobil bad. Men det kan ha de samme problemene som en husholdning toalett slik som tilstopping eller ødelagte deler. Selv om en profesjonell kan bli kalt inn for å få reparasjon jobben gjort, er det potensielt mye rimeligere og mindre tidkrevende å få det gjort selv. Du trenger
Plunger
Replacement deler
Vis mer Instruksjoner
Fjern Blokkeringer
en

Plasser gummi delen av stempelet i bunnen av Flush-O-Matic toalett. Det høyeste punktet i gummi sugekoppen skal være sentrert over hullet i bollen av toalettet.
2

Trykk stempelet vertikalt nedover i bollen av toalettet. Trekk stempelet oppover med en rask pull. De respektive stempelet fra bollen. Den kraft som benyttes for å trekke stempelet oppover skal være sterkere enn den kraft som trykker ned. Dette vil frigjøre blokkeringer ved å flytte den til bredere øverste delen av rørsystemet i toalettet. Gjenta opp og ned bevegelse for så mange ganger som trengs for å løsne blokkeringen.
3

Fjern stempelet fra toalettet. Plasser stempelet til side på et stykke avis eller dråpe klut for å unngå toalettet vann fra å ødelegge gulvet i RV.
4

Flush Flush-O-Matic toalettet ved å trykke på flush spaken nedover med hånden og deretter slippe den. Hvis vannet renner fritt ned i hullet i bollen av toalettet, er blokkering fast. Hvis vannet stiger eller endres ikke, gjenta stuper prosessen.
Bytt deler
5

Undersøk Flush-O-Matic toalett for skadede deler. Se etter slitte eller revet gummi i deler som flensen under basen eller bobber i tanken. Sjekk metalldelene som bobber arm eller flush spaken for bøyninger eller korrosjon. Undersøke kroppen av toalettet for dings, hakk og sprekker som kan lekke.
6

Kontakt en Flush-O-Matic deler forhandler på telefon eller på nettet for å bestille deler. Bruk Flush-O-Matic modellnummer eller deler modellnummeret til å bestille den riktige delen. Disse numrene kan finnes i tanken, eller på baksiden av toalettet sete. Delenumre, hvis de finnes for en del, kan bli funnet på liket av den delen.
7

Monter delene i eller på Flush-O-Matic. Følg instruksjonene i toalettet manuell eller deler manualen som følger med den delen for å installere delene. Fjern gamle og ødelagte deler før du installerer nye.
Drain-Rengjøring mikser
8

Hell oppvaskmiddel eller en kombinasjon av en kvart boks med natron og eddik i bolle av toalettet. Mengden av hver løsning nødvendig vil avhenge av størrelsen på toalettet, og alvorlighetsgraden av tette.
9

La blandingen at du valgte å bruke å bo i toalettet. Hvor mye tid vil avhenge av alvorlighetsgraden av den tette og størrelsen på toalettet. Du må kanskje eksperimentere eller legge til flere etter behov.
10

Flush toalettet ved å trykke på flush spaken nedover. Hvis vannet renner nedover fritt, har tette blitt ryddet. Hvis vannet stiger eller nivået endres ikke, gjentar du hele prosessen igjen før den tette frigjøres og toalettet tømmer riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117327.html

Previous:
Next:

RVs