Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan bruke vannvarmer på en RV

Varmtvannsberederen på en RV er liten, vanligvis holder bare 6-10 liter. Mye som en innenlandsk varmtvannsberederen, er vann i septiktanken varmet først før du reiser til varmtvannskranen. De fleste varmtvannsberedere bruker propan til å varme opp vannet, men det er også enheter med en elektrisk element som opererer på 120 Volt AC. RV varmtvannsberedere er ganske grei å betjene. Instruksjoner
en

Kontroller at det er rikelig med friskt vann tilgjengelig i din RV tank. Slå aldri på en varmtvannsbereder med lite vann, kan det skade apparatet.
2

Åpne varmtvannsbereder bypass ventil, hvis de finnes, slik at frisk vann til å fylle varmtvannstanken. Når du kjører en varmtvannsbereder for første gang, åpner varmt vann springen i vasken og la uoppvarmet vann fra varmt vann linjen å strømme til det ikke lenger spytter. Dette fjerner eventuelle luftbobler fra linjen.
3

Start varmtvannsbereder ved å bytte det til på-stilling hvis den er utstyrt med en automatisk direkte gnist tenning. Dette bruker en elektrisk gnist for å tenne varmtvannsbereder. Hvis ingen DSI systemet er til stede, må du tenne lampen for hånd ved å følge instruksjonene for varmtvannsbereder.
4

La vannet til å varme opp. Planlegg på forhånd når du dusjer eller ved hjelp av varmt vann ved å slå på varmtvannsberederen 10 til 15 minutter før du trenger det. Mange rvers slå av deres varmtvannsbereder når de ikke trenger det for å spare på propan. Det er også trygt å forlate denne inneholdt system på. I denne situasjonen varmeren vil automatisk slå seg på å holde vannet varmes opp til innstilt temperatur slik at den alltid er klar til bruk.
5

Snu varmtvannsbereder slå for DSI systemer eller slå av pilot lys for manuelle systemer før du reiser. Vann kan bo i varmtvannsberederen i transitt og bare trenger å bli tappet for vinterklargjøring eller langtidslagring av RV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117173.html

Previous:
Next:

RVs