Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Slik installerer en Sway kontroll Bar

Towing en stor trailer, for eksempel en campingvogn eller reise trailer, kan være en opprivende opplevelse hvis noen type påvirkning kontroll systemet ikke blir brukt. Sway er det back-og-tilbake bevegelse en trailer gjør i kryss vind eller når blir vedtatt av et stort kjøretøy, for eksempel en lastebil. En svaie kontroll bar festes til både trailer og kjøretøyet stry, ved hjelp av friksjon å dempe svingbare handling av tilhengeren coupler på bilens stikk ball. Du trenger
Sway-kontroll-bar kit
Socket satt
Skralle
Uttrekkbar målebånd
Pencil
Sentreringskjørner
Hammer
11/32- tommers borekronen
Elektrisk drill
Multipurpose fett
Vis flere instruksjoner
en

Hitch din trailer til kjøretøyet stry og koble load-distribusjonssystem, hvis montert . Park på et plant underlag, for eksempel en parkeringsplass eller oppkjørselen. Sørg for at slepet bilen og tilhengeren er i en rett linje med hverandre.
2

Finn det lille svaie-kontroll ball med en gjenget aksel i din svaie-kontroll-bar monteringssett. Plasser akselen ballen i montering hullet på høyre eller venstre side av slep bilens tilhengerfeste. Fester ballen med låseskiven og mutteren som følger med settet og stram med en socket og skralle.
3

Mål fra midten av tilhengeren coupler tilbake 24 inches på tilhengeren tungen på samme side som du installerte svaie-kontroll ballen og gjøre en blyant mark. Finn ball-plate forsamlingen som fulgte med svai-kontroll-bar kit. Plasser midten av ballen på blyanten mark. Markere de fire monteringshullene i ball plate med en blyant. Plasser ballen plate til side.
4

Lag fordypninger på de fire monteringshullene med sentreringskjørner og hammer. Bor hull på slagmerker med en 11/32-inch borekronen og bormaskin. Sett på plass ballen plate og linje opp monteringshullene med hullene.
5

Fest ball plate til tilhengeren tungen med de fire selvgjengende skruene som fulgte med din svaie kontroll og stram dem med en socket og skralle.
6

Smear en liten mengde universalfett over hver av de to ballene du har installert. Skyv endene av svaie-kontroll bar over hver ball. Fest bar med en splint, følger med på svaie kontroll, satt i hver ende. Stram håndtaket på svaie kontroll med urviseren til den stopper.
7

Test-kjøre riggen. Stopp og stram svaie-kontrollspaken om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117132.html

Previous:
Next:

RVs