Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan ha noen ta over utbetalinger på en RV Legally

Hvis du eier en RV, vet du at de kan være dyre å vedlikeholde. En bobil forbruker gass og olje og trolig propan, det kan også trenger hyppig vedlikehold hvis det er igjen sitter eller tatt på lange reiser. Hvis du ønsker å strømlinjeforme ditt liv og bli kvitt RV din, kan du finne noen som er i markedet for en campingbil og la dem anta din lease. Å overta en leiekontrakt er oppnådd gjennom en leieavtale antakelse eller lease swap. Å gjøre dette fjerner deg fra kontrakten og gi noen som ønsker å eie en bobil en sjanse til å ha en til en redusert pris. Instruksjoner
en

Finn en person som ønsker å kjøpe en RV og er villige til å inngå en leieavtale swap med deg. Hvis du velger å bruke en leieavtale forutsetning selskap, kan den koble deg til folk som ønsker å overta en leiekontrakt på en bobil.
2

Har RV inspisert før du selger den, slik at personen forutsatt at lease vet alt om bilen før de gjør en forpliktelse til å betale på den.
3

Be personen forutsatt at leieavtalen for en fersk kopi av hans eller kreditt rapporten og Fico score, noe som kan fås på nettet. Dette vil hjelpe deg å vite om de vil bli akseptert før du går til leasingselskapet. Det er sannsynlig at leasingselskapet vil kjøre sin egen kreditt sjekk, men det skader ikke å ha informasjonen på forhånd.
4

vurdere å tilby et kontant incitament for å lokke potensielle kjøpere til å velge å anta din lease snarere enn andres. Du kan enige om å gjøre de neste to betalinger, eller noe lignende.
5

Ta kreditt rapporten til utlåner, sammen med alle papirene på den opprinnelige leieavtalen, den opprinnelige eieren, og den nye leietaker og be om en overføring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117066.html

Previous:
Next:

RVs