Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan koble opp to 12 Volt dyp syklus batterier i parallell og i serie

Det er visse egenskaper i kraft som gjør det mulig å koble sammen to batterier sammen for å øke kraften reserve av paret. Ved å endre kabling på de samme to batterier, kan effekten bli doblet. Dermed kan du koble sammen to 12-volts batterier sammen og har et overskudd reserve av 12-volts elektrisk kraft. Deretter kan du sette inn nye ledninger samme par 12-volts batterier og har 24-volts strøm tilgjengelig. Dette er nyttig med større kjøretøy som traktorer som krever store mengder kraft i reserve. Et par seks-volts batterier kan kobles sammen for å skape et 12-volts elektrisk system med masse spy strøm på reserve. Du trenger:
to batterier
Wire
Wire cutters, Elektrisk terminaler
Wire strippere
Presstang
Wrench
Vis flere instruksjoner

en

Wire batterier i en serie. Plasser de to batteriene (12 volt) side-ved-side. Bruk wire cutters å kutte en del av ledningen som går fra negative innlegget (-) på ett batteri til den positive innlegg (+) på det andre batteriet. Med wire strippere, fjerner en halv tomme av trådens belegget fra hver ende av ledningen og plasser terminalendene i hver ende. Sikre terminalene med crimptång. Fest klemmene til batteripolene og trekk til med en skiftenøkkel. Kjør en kabel fra den negative innlegget i et batteri til en bakken. Kjøre en ledning fra den andre batteriets positive innlegg til bilens ledningsnett. Du vil ha 24-volts strøm.
2

Wire batterier i en parallell mønster. Plasser de to batteriene (12 volt) ved siden av hverandre. Bruk wire cutter for å kutte en del av ledningen som går fra ett batteriets negative innlegg til den andre batteriets negative innlegg. Bruk wire stripper for å fjerne en halv tomme av belegget fra hver ende av ledningen. Place terminal ender på hver ende av ledningen og fest dem med de crimptång. Koble ledningen til batterienes negative innlegg og trekk til med en skiftenøkkel. Klipp et stykke wire med wire cutter som strekker seg fra den ene batteriets positive innlegg til den andre batteriets positive innlegg. Klargjør kabelen som du gjorde jordledningen og fest hver ende til positive innlegg. Med batteriene kablet sammen, kjører en ledning fra bakken til bilens chassis og en ledning fra batteriets positive innlegg til bilens ledningsnett vil gi 12-volts strøm med mye reserve kraft lagringskapasitet.

3

Øk spy makt bruker batterier i en serie. Ved ledninger i serien, kan to mindre seks-volts batterier brukes til å produsere en større mengde av spy strøm i en mindre pakke, og ofte mer kostnadseffektivt enn to ledninger likeledes drevet 12-volts batterier. Ved kabling to batterier i en parallell måte, er et batteri system i stand til å gi en stor del av langvarig energi når du slår komponenter som kraftige stereoanlegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117036.html

Previous:
Next:

RVs