Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan beregne gass kjørelengde for en RV

Rekreasjonskjøretøy, eller RVs, er biler som inneholder fasiliteter som normalt finnes i et hjem, for eksempel en seng, kjøkken og bad, og kan brukes som en mobil stue. RVs pleier å være stor og bred, og derfor tar det mye energi for å gjøre dem flytte. Dette betyr at RVs har en tendens til å få veldig lav gass kjørelengde, noe som kan gjøre kjøringen en RV over lange avstander svært kostbart. Hvis du har planer om å ta en tur med en RV, det er en enkel måte å beregne din gass kjørelengde i løpet av turen. Du trenger
Kalkulator
Pen
Papir
Bensin
Vis flere instruksjoner
en

Fyll RV med gass til pumpen stopper fylling tanken før avreise på turen.
2

Skriv ned kjørelengde på kilometertelleren din etter at du fyller opp. Alternativt kan du tilbakestille trippteller å holde styr på miles kjørt.
3

Drive til din destinasjon.
4

Når du ankommer din destinasjon eller er tvunget til å stoppe for gass, fylle tanken tilbake til full og legg merke til hvor mange liter du kjøper på gassen pumpen.
5

Sjekk din kilometerstand og trekk fra forrige kilometerstand som du har spilt . Alternativt, hvis du setter tripteller i trinn 2, bruke nummeret på trippteller for Trinn 6.
6

dele resultatet med antall liter gass du har kjøpt. Dette blir din gass kjørelengde mellom to hver fylling. Du kan ta opp ny kilometerstand eller nullstille trippteller igjen for å foreta en ny beregning ved neste fylle opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117018.html

Previous:
Next:

RVs