Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan måle en Travel Trailer

Reise trailere er tilgjengelig i mange stiler, størrelser og former. Noen reiser tilhengere har elektriske lysbilde-outs på sidene for å øke innsiden området med et trykk på en knapp. En reise trailer størrelse på tittelen inkluderer rammen og tungen på hengerfestet. Selve boareal på tilhengeren må måle å bestille eller kjøpe et beskyttende dekke for å holde tilhengeren maling fra falming på grunn av utsatt sollys. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Park reise trailer på flat mark. Trekk låsebolten ut av sveiv og heve sveiv i en 90-graders vinkel til tilhengeren tungen. Slipp låsepinnen. En intern våren vil skyve pinnen inn i ulåst posisjon.
2

tak i sveiven og slå den med klokken for å skru den støtten støttefot nedover på tilhengeren. Tilhengeren skal hvile på støttebenet på bakken.
3

Angi trailer og skyv den elektriske slide-out for å utvide eventuelle slide-out seksjoner på reise trailer til sitt fulle bredde.
4

Plasser tuppen av et målebånd på forsiden høyre hjørne av boareal på tilhengeren. Strekk målebåndet til bakre høyre hjørne av traileren for å måle lengden. Målingen omfatter alle slide-out eller air-condition enheter som stikker ut på tilhengeren. Mål venstre side lengden av tilhengeren på samme måte.
5

Place et målebånd på forsiden venstre hjørne av tilhengeren og måle bredden over til fronten i høyre hjørne på det største området. Gjenta denne handlingen for å måle bredden av tilhengeren bak.
6

Mål trailer høyden fra toppen til bunnen av stuen.
7

Bestill eller kjøp en campingvogn dekselet med den største av bredde og lengde målinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/116979.html

Previous:
Next:

RVs