Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Slik fjerner mugg i en RV er Compartments

Airborne muggsporer som bosette seg i varme, fuktige steder årsak mugg som kan være en vedvarende plage i en bobil. Visse tilstander som skitne overflater, vedvarende fuktige steder og områder belagt med matlaging rester inneholder næringsstoffer som kan oppmuntre disse muggsporer å blomstre. Mugg er en tynn, svart eller hvitt belegg som kan skade materialet som den er økende, ødelegge klut laget av naturlige materialer og utgjøre en helsefare. Lukkede områder med lite eller ingen sirkulasjon eller sollys, slik som de som finnes i RVs, er gunstige miljøer for mugg vekst. Fjern mugg og beskytte overflater ved hjelp av vanlige kjemikalier og teknikker. Du trenger:
Romoppvarmer selg Electric fan
Visp kost eller børste
Gummi hansker
Bucket
Vaske brus eller trinatriumfosfat
Vann
Sponge
teppe sjampo
Malingsskrape
Mugg-resistent maling
Denaturert eller isopropanol
Vis flere instruksjoner
en

Heat RV med en plass varmeapparatet og sirkulere luften ved hjelp av en elektrisk vifte for å fjerne fuktighet fra overflaten rammet av mugg.
2

Fjern gardiner, tepper og andre komponenter som kan tas ut av RV. Plasser dem utenfor og børste artiklene av grundig med en visp kost eller børste. Ikke børste artiklene inne i RV eller du vil spre sporene.
3

Ta på gummihansker. I en bøtte, bland 8 til 10 spiseskjeer med vasking brus eller trinatriumfosfat med én liter vann. Skrubb alle harde overflater ved hjelp av en svamp og rengjøringsmiddel. Skyll svampen ut ofte med rent vann.
4

Rengjør alle tepper med en kvalitet teppe sjampo. Følg shampoo produsentens anbefalinger. La teppet tørke helt før du lukker RV for lagring.
5

Finn eventuelt malte områder hvor mugg har vokst under malingen. Mugg under lag med maling vil misfarge pigment og gi overflaten en humpete tekstur. Fjerne malingen, ved hjelp av en maling skraper, og skrubbe den med en svamp og rensemiddel. Tørk overflaten grundig og male det, ved hjelp av mugg-bestandig maling.
6

Bland en kopp denaturert eller teknisk sprit med en kopp vann. Fukt en svamp og skrubb eventuelle berørte møbeltrekk for å fjerne og drepe mugg. Ikke mette padding i polstringen. Tørk grundig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117340.html

Previous:
Next: No

RVs