Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan registrere en Camper Trailer i New York State

Camper tilhengere må være registrert i delstaten New York akkurat som de fleste andre biler. Fremgangsmåten for registrering er lik prosessen for registrering av andre kjøretøy. Hensikten med registreringen er å sikre etterlevelse av offentlige kjørebane regelverk og betaling av skatt. Registrere deg campinghengeren kan du taue den lovlig på veiene i New York og i andre stater. Camper tilhengere er en type fritidskjøretøy, i hovedsak en mobil boligkvarter. Selv Department of Motor Vehicles (DMV) er ofte veldig opptatt, gjør en avtale sparer tid for din campinghengeren registrering. Du trenger:
Proof av eierskap
Proof of New York omsetningsavgift betaling
Bevis på bil forsikring
Legitimasjon og fødselsdato
Vis flere instruksjoner

en

Forsikring din campingvogn trailer. Hvis du eier et kjøretøy i New York, er du pålagt ved lov å ha bil forsikring. Legg til campingvogn trailer til den eksisterende politikken. Skaffe bevis for forsikring fra ditt forsikringsselskap. Din campinghengeren vil ikke kreve forsikring hvis den veier mindre enn 1000 pounds.
2

Fyll ut "Skjema MV-82" for registrering. Skjemaet er tilgjengelig på nettet eller på Department of Motor Vehicles (Se Resources).
3

Ta med bevis til DMV at du eier campingvogn trailer sammen med bevis på forsikring for campingvogn, bevis på at New York state omsetningsavgift er betalt, førerkort og søknad om registrering. Hvis campinghengeren ble kjøpt fra en privat fest, betaler du moms på DMV og motta bevis for omsetningsavgift betaling fra dem.
4

betale registreringsavgift, tittelen sertifikat avgift, bilbruk skatt og muligens omsetningsavgift. Du mottar en lisens plate for din campinghengeren, dokumentasjon av registrering og registrering klistremerke.
5

Kjøp en campingvogn trailer inspeksjon og motta sertifikatet for tittel (bevis på eierskap). En årlig inspeksjon av campinghengeren er nødvendig. Den første inspeksjonen skal skje innen ti dager etter registrering bilen. The Department of Motor Vehicles poster et sertifikat av tittelen til deg innen 90 dager etter registrering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117244.html

Previous:
Next:

RVs