Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Retninger for å erstatte stoffet på en Innenriks RV Markise

En god rekreasjon kjøretøy (RV) markise gir skygge fra solen og regnet. Det er bare et spørsmål om tid før stoffet på RV markise krever erstatning. Heldigvis er det relativt enkelt å bytte den gamle stoffet på en RV markise med en forbedret, nytt stoff dekker. Selv om jobben kan utføres alene, er det anbefalt å ha noen hjelpe med å trekke og holde stoffet mens det fortsatt er forbundet med den fjærbelastede markise. Du trenger
flat skrutrekker
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

stand på den ene enden av rullen, og har noen stand på den andre enden. Sammen, trekke forteltet stoffet helt ut av rullen.
2

instruere noen til å holde forteltet stoffet på plass. En rett skrutrekker gjennom hullet i hovedaksel å feste forteltet rullen på plass.
3

Fjern eventuelle skruer som holder gamle stoffet til forteltlist. Trekk stoffet utenfor forteltlist og kanalen på rullen. Kast stoffet på en sikker måte.
4

utvide åpningen på markise rail med et par av nål-nese tang, hvis det er nødvendig. File ned eventuelle skarpe kanter på forteltlist og kanalen på rullen.
5

Fest det nye stoffet til forteltet jernbane. Mate stoffet inn i rullen mens du holder stoffet så rett som mulig.
6

Fjern flat skrutrekker fra hullet i hovedaksel, og nøye vikle nye stoffet inn i rullen. Sett inn en skrue på hver ende av forteltet jernbane for å sikre forteltet stoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117332.html

Previous:
Next:

RVs