Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Reise stjerne 21SSD Spesifikasjoner

Starcraft er et selskap som har vært i drift siden 1903. Starcraft kom inn i rekreasjons kjøretøy markedet i 1964 og har blitt et anerkjent navn i bransjen. The Travel stjerne 21SSD reise trailer er en av mange forskjellige trailere produsert av dette selskapet. Interiør

Interiøret av Travel stjerne 21SSD trailer har en sovende kapasitet på åtte personer med to full-size-senger og to konvertible /sofa senger. Trekket for sofaen er klut. Badet har vinylbelegg, en gardin dør og en plast toalett. Standard bad funksjoner inkluderer en vask med kran, badekar, medisinskapet, lufting viftesystem og et speil. Kjøkkengulvet er vinyl og har benk sitteplasser. Fasiliteter for kjøkkenet inkluderer en mid-size kjøleskap som opererer på elektrisitet eller propan, en overhead fan og tre stekeovn brennere. Interiøret har gardiner og nyanser med tapeter og en tre finish.
Utvendig

sideveggen for Travel stjerne 21SSD er laget av glassfiber, er kroppen laget av aluminium , og materialet for den utvidbare køya er soft shell. Denne modellen har en makt trekkes tilbake slideout og en dør. Foran og bak utjevning jack drives manuelt. Standard ytre funksjoner inkluderer Pass-Thru lagring, utvendig støpsler og flom lys, en transportør for støtfangeren bak avløpsslangen og ventiler på taket.
Dimensjoner
< p> Reiseavdelingen stjerne 21SSD har en lengde på 35 meter, en bredde på 8 fot og en høyde som måler 9 fot, 4 tommer. Når den er tilbaketrukket, er tilhengeren 30 fot, 10 inches lange. Den ytre lastedekket har en bredde på 8 fot og en lengde på 7 meter, 2 tommer. Denne modellen har en totalvekt på £ 7100. og et stikk vekt på 614 kg. Tørrvekt for denne traileren er £ 4,830., Og nyttelasten har en kapasitet på £ 1676.
Egenskaper

Reise stjerne 21SSD tilhengere har en 25-gallon svart vann tank, en 27-gallon grå vanntank og en 64-liters ferskvannstank. De to propanflasker har en kollektiv kapasitet på 14,2 liter. Varmtvannsberederen har en kapasitet på 6 liter væske og bruker propan for å gi varme. Tilhengeren har sikkerhetsegenskaper som en nødutgang, en røykdetektor, en propan alarm og en karbonmonoksid detektor. Batteriet konverter gir 45 A og kobles til en jordfeil plugg. Denne modellen er klargjort for varme-og klimaanlegg hvitevarer samt kabel-og TV-antenne applikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117240.html

Previous:
Next:

RVs