Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan fikse RV Dual-Pane Windows

Å ha en RV kan være en fin måte å reise og dra på camping mens bringe bekvemmeligheter av hjemme med deg. Men, som et hjem, har en RV grunnleggende vedlikehold behov. Vindu reparasjon kan være vanlig, spesielt hvis RV er oppbevart i et kaldt sted for måneder på slutten uten bruk. Tøffe værforhold kan bryte forseglingen på rutene av en RV-vinduet. For å unngå lekkasjer eller utkast, er det viktig å holde fikse disse lekkasjene i rutene. Reparere en ødelagt dobbel rute vindu i en bobil er det samme som å reparere en ettlags vindu. En dobbel-rute vindu vil bli tykkere og tyngre, men begge typer vinduer sitter det samme i vinduskarmen av en bobil. Du trenger
batteridrevet drill
Phillips skrutrekker
Sparkel
sugekopp med håndtak (valgfritt)
Phillips boret
Butyl tape
silikon caulk
Craft kniv
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle vindu behandlinger som kan være på vinduet. Også fjerne eventuelle gardinstenger eller persienner monteringsbraketter som lett kan komme i veien. Fjern eventuelle skruer som holder disse brikkene på plass, og deretter trekke dem vekk fra vinduet.
2

Fjern den indre trim av vinduet. Fjern eventuelle skruer som kan holde trim på plass. Bruk en elektrisk drill og en Phillips litt å gjøre dette, så dra den bort fra dobbel-rute vindu. Vinduet vil løsne når trim er fjernet. Du må kanskje ha noen måte å holde vinduet når trim er fjernet. En sugekopp med et håndtak vil være nyttig hvis festet før du fjerner trim.
3

Fjern dobbel rute vindu fra rammen. Bruk en sparkel å skrape eventuelle forseglinger fra rundt vinduet. De kan føre til vinduet for å holde seg på plass til fjernet.
4

Skrap eventuelle overskytende fugemasse eller kitt ut av vinduskarmen. Bruk sparkel igjen for å gjøre dette.
5

Påfør butyl tape til vinduskarmen. Påfør ekstra i området av lekker ruten. Kontroller at overflaten er ren og tørr når du søker båndet.
6

Plasser dobbel rute vindu tilbake i rammen. Bruk en sugekopp med et håndtak å holde vinduet på plass om nødvendig.
7

Sett trim rundt vinduskarmen. Bruk en Phillips-head borekronen på en elektrisk drill til å skru inn skruene som holder trim på plass.
8

Fjern overflødig butyl tape. Bruk en håndverket verktøy kniv til å gjøre dette.
9

Påfør caulk til vinduet der den møter rammen. Bruk en drivning pistol for å spre en perle av caulk å forsegle vinduet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/116912.html

Previous:
Next:

RVs