Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fikse en Clutch Kabel på 1982 Kawasaki KZ750

En ødelagt clutch kabelen kan raskt sette en stopper for en flott dag med ridning, slik at du uten en måte å betjene 1982 Kawasaki KZ750 sin clutch. Mens det er mulig å feste en brutt tønneformet montering på stål clutch kabelen, som er påkrevd for å gjøre det trygt krever utstrakt praksis og flere spesialverktøy. På samme måte kan en kabel som har røket på sitt midtveis punktet ikke repareres i det hele tatt. Den sikreste og mest kostnadseffektive reparasjon metoden er å fjerne og erstatte hele clutch kabelen. Vanligvis kan kabelen byttes innen 15 minutter, ved hjelp av bare noen få verktøy. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
10 mm fastnøkkel
Flat skrutrekker
10 mm halvmåne skiftenøkkel
Flere Instruksjoner
en

Løft KZ750 på sitt senter stand. Ta av clutch adjuster cover, plassert på venstre side av motoren, på forsiden tannhjulsdekselet, med en stjerneskrutrekker. Fjern den fremre tannhjulsdekselet fra motoren veivhuset, med en stjerneskrutrekker.
2

Løsne tannhjulsdekselet clutch justeringsskruen låsemutter, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel. Vri justeringsskruen mot klokken med en flat skrutrekker for å løsne clutch kabelen enden fra interne clutch arm på den indre ansiktet av tannhjulsdekselet.
3

Trekk motoren-side clutch kabelende ut fra den interne clutchen arm. Trekk clutch kabelen ut fra bunnen av tannhjulsdekselet.
4

Løsne den store tommelhjul, som ligger bak clutch hendel abbor, på venstre håndtak. Snu abbor kabel adjuster klokken for å løsne clutch kabelen til loosest posisjon. Slip clutch kabelen ut av sporet kuttet i clutch hendel og spaken abbor, trekk deretter den øvre enden av kabelen ut fra fangsten på bunnen av clutch hendel.
5

Trekk clutch kabel opp og ut fra KZ750 er rammen.
6

Sett inn ny clutch stand mellom frontlys og venstre side av styre åk. Før kabelen gjennom metall løkker på venstre ramme rail mot motoren. Skyv clutchen til porten på bunnen av kjedehjulet dekselet og skli den nedre enden av kabelen inn i den intern clutchen arm. Reinstallere tannhjulsdekselet på motorhuset, med en stjerneskrutrekker.
7

Skyv den øvre clutch kabelen enden inn fangsten på bunnen av clutch hendelen, og trekk kabelen gjennom hakk kutt i clutch hendel og spaken abbor.
8

Snu tannhjulsdekselet clutch justeringsskruen med klokken med en flat skrutrekker til det blir vanskelig å slå. Vri justeringsskruen mot klokken en halv omdreining. Hold skruen på plass med skrutrekker din, stram justeringsskruen låsemutter, ved hjelp av en 10 mm fastnøkkel. Installere clutch adjuster dekslet på tannhjulsdekselet, med en stjerneskrutrekker.
9

Løsne mid-kabel adjuster låsemutter, som ligger langs den venstre rammen jernbane som strekker seg ned fra styringsgruppen åk, ved hjelp av en 10 mm halvmåne skiftenøkkel. Drei regulatoren mot klokken 5 til 6 omdreininger for å stramme clutchen kabelen. Stram adjuster låsemutteren.
10

Trekk clutch hendel inn til du føler motstand, så hold spaken på plass. Ideelt sett bør en 1/8-tommers gap vises mellom slutten av clutch hendel og spaken abbor. Drei spaken abbor kabel adjuster mot klokken til gapet er redusert til 1/8-tommers, hvis det er nødvendig. Stram tommelhjulet mot spaken abbor å feste kabelen adjuster. Slipp clutch hendel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111495.html

Previous:
Next:

motorsykler