Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Valvoline Spesifikasjoner

Ifølge Super Brands, Valvoline sporer sine røtter helt tilbake til 1866. Etter å ha hørt rykter om råolje er medisinsk potensial, investerte Dr. John Ellis i sin egen olje selskap. Han byttet sitt fokus på å utvikle en motor smøremiddel etter å finne de hevder å være falsk. Dr. John Ellis offisielt registrert varemerke for Valvoline i 1973. Siden da har Valvoline vært en av de ledende markedsførere av motor olje i verden. To-takts motorolje

Valvoline tilbyr tre forskjellige typer av to-takts motor olje. Det er to-takts motorsykkel olje, hp to-takts påhengsmotor olje og grunnleggende to-takts motor olje. Den grunnleggende to-takts motor olje er for luftkjølte motorer. Ifølge Valvoline, er det bra for "gressklippere, motorsager, edgers, trimmere, stasjonære motorer og ryddesager." De to-takts motorsykkel olje er laget spesielt for å maksimere ytelsen til motorsykler. Med Valvoline sin motorsykkel olje, skal motoren din kjører renere og derfor varer lenger. Valvoline high-powered to-takts motor olje er bra for motorer med spenner fra 10:01 til 100:1 drivstoff til olje forholdstall. Det er bra for mange merker, blant annet Suzuki, Yamaha og Volvo.
Heavy Duty Diesel Motor Oil

Valvoline tilbyr fire forskjellige typer Heavy-Duty Diesel Motor Oil. Den ProFleet Full Synthetic Range er syntetisk motorolje som hindrer sot fra forming og holder motoren ren. Ifølge Valvoline, er det "stand til å gi lange avløp serviceintervaller for lastebiler kjører lange avstander." Diesel Extra Range er en hybrid av amerikansk og europeisk teknologi. Det vil kjøre jevnt gjennom søkemotorer som Volvo eller Caterpillar. Ifølge Valvoline, vil det holde vedlikeholdskostnadene nede ved å holde motoren ren og holdbar. Super-Diesel Motor Oil hindrer dannelse av høytemperatur sotbelegg som forårsaker at motoren olje å tykne, og den kjemper virkningene av forbrenning i en motor. Valvoline skryter av at deres J-Tech Diesel Motor Oil "møte produserer krav til mange japanske motorer." Det bidrar til å bekjempe motor glass og gjør at motoren nå sitt maksimale nivå av renhet.
Passenger Car Motor Oil

Valvoline linje av Personbil motoroljer tilbyr et bredt utvalg. Det er fire forskjellige linjer av personbiler oljer. De har seks varianter av Premium Synthetic Motor Oil. En av dem er Durablend Synthetic Blend Motor Oil, som ifølge Valvoline, gir "bedre beskyttelse mot slam og lakk innskudd for å holde motoren renere, lengre." Durablend vil ikke bare forbedre drivstofføkonomien, men det er også kompatibel med de fleste andre motoroljer. Motoren Armour Range er den eneste olje tilbys under Synthetic Blend Motor Oil linje. Det gir bedre drivstofføkonomi og beskytt motoren mot høye temperaturer. Den er kompatibel med Holden og Ford motorer. I sin Konvensjonell Motor Oils linje, tilbyr Valvoline en XLD Range og en ProBlend Range. Ifølge Valvoline, "er XLD Range en komplett linje av premium konvensjonelle motoroljer som er spesielt formulert for hele levetiden på motoren." The Valvoline sin Racing Formula 50 er deres eneste merket av Spesialitet Motor Oil. Formula 50 er ideell for racing forhold. Den er kompatibel med motorer som bruker metanol eller nitro drivstoff. Det holder firetaktsmotorer som ofte bruker høye turtall sammen for det lange løp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132983.html

Previous:
Next:

oljeskift