Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan velge riktig Transmission Fluid

Velge riktig overføring væske er veldig viktig for den generelle helsen til kjøretøyet. Hvis du velger feil overføring væske, kan det ha en katastrofal innvirkning på livet til overføringen din. Mange produsenter oppgir en bestemt type væske som oppfyller deres spesifikasjoner. Bruk av feil overføring væske kan introdusere en rekke tilsetningsstoffer eller friksjon modifikatorer som kan slites ned og til slutt ødelegge din overføring. Alltid endre overføring væske hver 25.000 til 30.000 miles for best mulig ytelse. Instruksjoner
en

Sjekk brukerhåndboken for informasjon om hvilken type overføring væske kjøretøyet behov. For eksempel, biler laget av General Motors og Ford bruk Dextron /Mercon overføring væske mens biler laget av Chrysler bruker ATF +4. Du blir nødt til å velge mellom konvensjonelle og syntetiske versjoner av denne væsken, og merket av væske.
2

Bestem om du vil konvensjonelle eller syntetiske versjoner av den nødvendige overføring væske. Syntetisk girolje er dyrere enn konvensjonelle væske, men det varer lengre og bedre ytelse i høye temperaturer, spesielt i nyere biler. Konvensjonelle væsker er rimeligere, men mangler langsiktighet og evne til å operere ved høyere temperaturer.
3

Les baksiden av etiketten før du foretar den endelige kjøpesummen på din lokale bildeler stikkontakt. Baksiden av etiketten inneholder detaljert informasjon om hvilke sendinger væsken vil arbeide med. Dette er spesielt viktig for multi-kjøretøy overføring fluider som er utformet for å være forenlig med en rekke andre kjøretøyer. For eksempel vil mange multi-kjøretøy overføring væsker ikke i kontinuerlig variabel girkasser eller i girkasser som krever Type F girolje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132982.html

Previous:
Next:

oljeskift