Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Slik fjerner en fastkjørt oljefilter

Endring deg egen olje og oljefilter bidrar til å spare penger fra å gå til en mekaniker eller olje og glidemiddel butikk. Det gir deg også tilfredsstillelse av å jobbe på din egen bil. Problemer kan imidlertid oppstå. Til tider kan oljefilteret seg fast og nekter å løsne. Dette utmattende situasjonen legger ofte til frustrasjon av å jobbe med et filter i en altfor ofte stram plassering i mange biler. Forsøk på noen enkle metoder med de riktige verktøyene kan avhjelpe situasjonen. Du trenger
Carpet cutter
Rubbing alkohol
Papirhåndklær
Double-stick teppe tape
Band skiftenøkkel
Flathead skrutrekker
Flathead skrutrekker
Show Flere Instruksjoner
en

Innse at filteret er lås trolig hviler mellom pakningen og motorblokken. Kjør en teppeskjærer mellom filteret pakning og blokken hele veien rundt. En liten tynn flat skrutrekker kan nå lettere. Vær forsiktig så du ikke å skrape opp blokken overflaten.
2

Rengjør hele filteret med isopropanol, spesielt nær bunnen. Tørk av og tørk med tørkepapir.
3

Place dobbel-stick teppe tape rundt filteret fra bunnen ned.
4

Sett inn et band skiftenøkkel olje filtrer så nær bunnen som mulig over teppet båndet. Omdreining mot klokken og se om filteret løsner.
5

Ta en stor flat skrutrekker som en siste utvei og syltetøy det gjennom sidene av filteret så nær bunnen som mulig. Skru skrutrekkeren med hendene på begge ender mot klokken. Hvis filteret begynner å rive, fjerne skrutrekker og sett på et annet punkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133060.html

Previous:
Next:

oljeskift