Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hydrauliske ventil Behandlinger

Alle moderne motorolje må oppfylle strenge EPA standarder som krever tillegg av visse tilsetningsstoffer til sine ferdige produkter; tilsetningsstoffer kan inneholde løsemidler og vaskemidler som reduserer motorens slam og carbon oppbygging. I tillegg til standard motor oljeprodukter, er det en rekke etter-markedet olje behandling produkter, som for eksempel hydrauliske ventil lifter oljer, som hevder å stille ventil løftere og hindre ventilene setter seg fast. Mens additive talsmenn sitere vitenskapelige studier, feltforsøk og forbruker påtegninger, kritikere fortsette å være skeptisk til den sanne verdien og effekten av mange av disse motor og olje additiv kosttilskudd. Wynn Hydraulic Valve Lifter Behandling

Wynn Hydraulic Valve Lifter Treatment "... er en olje løselig supplement utviklet for å rense bort interne motoravleiringer som skaper støy og redusere effektiviteten," sier selskapets hjemmeside. Dette Belgia Selskapet ble stiftet i 1939 av Chestien Wynn, som skapte en formel han kalte, "Wynn Friksjon korrektur" Oil. I 2005 Wynn ble en del av Performance Polymers delingen av Illinois Tool Works, Inc. og er nå hovedkontor i Azusa, California.
Marvel Mystery Oil

Turtle Wax Selskapet melder at ved å legge én liter Marvel Mystery Oil til veivhuset i stedet for en liter vanlig motorolje med hvert oljeskift vil, "... redusere og forebygge ventilklebing og spetakkelet ved å bryte ned skadelige forekomster av karbon og slam. " Marvel Oil Selskapet ble stiftet i 1923 av Burt Pierce, som allerede hadde blitt godt kjent for sin oppfinnelse av de brukte Marvel forgasser i 1918. Selskapet ble kjøpt av Turtle Wax, Inc. i 1999 og opererer ut fra Chicago-området.
Rislone Engine Treatment

Rislone produktinformasjon hevder at "Slam og andre avleiringer kan tette lifter passasjer og lage ventiler pinne. Den unike rengjøring og gjennomtrengende egenskaper Rislone Engine Treatment fjerne disse innskuddene og smør til gratis klissete løftere og ventiler, redusere støy." Rislone ble opprinnelig formulert av den Shaler Company i 1921 og var en av de første automotive kjemiske tilsetningsstoffer. Selskapet ble kjøpt opp i 2006 av Bar Products Co av Holly Michigan.
"Pros" og "imot"

Automotive additiv produkter generelt passer inn i to hovedkategorier, de som inneholder vaskemidler og løsemidler som løser motor slam og de som bærer suspendert kjemiske forbindelser til å belegge sylinder vegger og fylle ut mikroskopiske scoring. Kritikere hevder negere kjemiske tilsetningsstoffer i moderne motor oljer behovet for flere tilsetningsstoffer, og ganske enkelt å følge bilen maker olje og oljefilter instruksjoner vil beskytte motoren under normale kjøreforhold.

På den annen side er det mange bileiere som mener disse produktene forynget sine biler, forbedret ytelse eller økt kjørelengde. Striden om fordelene med olje og motor behandlinger vil fortsette inntil anerkjente uavhengige testlaboratorier kan publisere sine resultater for alle å se.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133251.html

Previous:
Next:

oljeskift