Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Oil i en BMW 325is E36

The E36 BMW 325is var en del av den tredje generasjonen av denne europeiske selskapets populære 3-serie lineup. De E36 generasjon biler er godt utviklet og er pålitelige hvis gitt riktig vedlikehold. Som enhver bil, E36 olje forsyning selve livsnerven i motoren. Over tid skjønt, bryter oljen ned og forårsaker stor slitasje på motorens interne komponenter. Selv om fabrikken anbefaler oljeskift hver 9000 km for E36, endre den hver 4500 miles eller så sikrer helsen til motoren. Du trenger
BMW oljefilter service kit
6 liter 5W30 olje
Socket sett og skralle
Momentnøkkel
Oil container
Floor jack og jack står eller ramper
trakt
Rags
Vis flere instruksjoner
en

varme opp motoren slik at oljen renner ut lettere. Motoren bør ikke være fullt ut varmt, men da dette vil forhindre arbeider på den. Løft fronten av bilen med gulvet jack og senk den ned jack står på hver side. Alternativt kjøre fronten på bilen på rampen stil bukker.
2

Åpne panseret. Ta av oljelokket på motoren og sette den et trygt sted. Løsne lokket på oljefilteret beholderen plassert foran førersiden av motoren.
3

Plasser oljeavtappingsbeholder under motoren. Fjern drain bolt med en stuss og en skralle. Sett bolten til side. La oljen renne ut, ca 20 minutter.
4

Fjern oljefilteret beholder lokket og trekk ut det gamle filteret. Kast det gamle filteret ordentlig.
5

Rengjør tappeskruen bolt. Sett inn og stram det i bunnpannen med en ny forelsket vaskemaskin. Trekk til bolten til 18 fot-pounds med en momentnøkkel.
6

Smør olje filter O-ringer med ny olje og installere på oljefilteret forsamlingen i samme rekkefølge som du fant de gamle . Hell en liter olje i oljefilteret beholderen. Monter filteret inn i forsamlingen. Monter og stram til beholderen lokket.
7

Hell resten av oljen inn i toppen av en motor med en trakt. Reinstallere oljefilteret cap.
8

Start motoren. Den oljetrykklampe kan holde på i noen sekunder mens den nye oljen sirkulerer. Kontroller for oljelekkasjer under bilen. Senk bilen tilbake på bakken. Fjern peilepinnen og sjekk oljen for å sikre nok olje på motoren. Fyll om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133284.html

Previous:
Next:

oljeskift