Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2004 Crossfire

The Chrysler Crossfire er en rear-wheel-drive sportsbil som ble innført i 2001. The Crossfire ble gjort for Chrysler by Karmann i Tyskland, det var basert på Mercedes SLK320 og delte det meste av at modellens komponenter. Som enhver bil, bør Crossfire motor motta jevnlige oljeskift for å sikre at den kjører pålitelig. Dette er en oppgave som kan gjøres av eieren eller en amatør mekaniker i en kort tid. Du trenger
Floor jack
Jack står
Ramper
Socket sett og skralle
Liten flat skrutrekker
Rags
Oil catch container
Vis flere instruksjoner
en

Skift olje når motoren er varm, hvis mulig, slik at oljen vil renne ut bedre. Pass på at oljen ikke er varm, men da dette kan resultere i brente hender eller armer.
2

Åpne panseret. Plasser en fille rundt oljefilteret boliger for å hindre et rot. Skru av oljefilteret forsamlingen fra huset, for hånd. Når du trekker ut filteret, la oljen renne ut av filteret inn i huset før fullt trekke den fra motoren.
3

Løft fronten av bilen med et gulv jack og senk den ned bukker under hver side av bilen. Du kan også kjøre fronten av bilen opp på ramper for å få tilgang til bunnen av motoren.
4

Fjern de fire skruene som holder plast splash skjold til bunnen av motoren. Sett skjoldet til side.
5

Place oljen renne beholder under motorens pan og oljepluggen, som ligger på passasjersiden av bunnpannen. Løsne og fjern bunnpluggen plassert på bunnen av bunnpannen, ved hjelp av en stikkontakt og en skralle.
6

La oljen renne ut i 15 eller 20 minutter. Sett på og trekk til tappepluggen med stikkontakten. Reinstallere splash skjold med de fire skruene.
7

Fjern det gamle filteret fra filteret forsamlingen ved å skyve den ned i sjakten som den sitter på. Trekk den av skaftet. Dette kan ta litt innsats.
8

Tørk av skaftet av med en ren fille. Skyv det nye filteret på akselen, slik at den låses på plass.
9

Bruk en liten, flat skrutrekker til å lirke av de fire O-ringer på metallskaftet. Smør de nye O-ringer med ny olje og skyve dem på akselen i samme stilling som de gamle ble installert.
10

Tråd oljefilteret forsamlingen tilbake på olje boliger, for hånd. Trekk til filteret montering for hånd.
11

Skru av oljelokket fra toppen av motoren. Hell i åtte liter Mobil One 0W40 syntetisk olje. Du kan bruke en trakt for å minimere sjansene for at man søler olje på motoren. Skru oljelokket tilbake på motoren.
12

Start motoren. Kontroller for oljelekkasjer under motoren. Senke bilen av rampene på jack stands. Kontroller oljenivået med peilepinnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133295.html

Previous:
Next:

oljeskift