Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Do It Yourself Oljeskift for en 1992 Dodge Dakota

regelmessig endring 1992 Dodge Dakota olje er en sikker måte å garantere fortsatt bruk. Motor olje kjøler, renser og smører motorens bevegelige deler. Det, ikke bensin, er det Dakota viktigste fluid. Konkurransen blant olje-change butikker og forhandler service avdelinger har sterkt redusert kostnadene ved å ha din olje endret, men å gjøre det selv er fortsatt billigere. Hele prosessen bør ta mindre enn en time og krever noen grunnleggende verktøy og minimal mekanisk dyktighet. Du trenger
Socket satt
Pan
Olje filter skiftenøkkel
Olje filter
Shop rag
trakt
Motor olje
Vis flere instruksjoner

en

Park på flat mark, slå av motoren og heve panseret.
2

Slide en panne under bunnpannen og ta ut oljepluggen med pipenøkkel. La oljen pan kan tømmes helt, og tørk området rundt sluket før du setter og stramme oljepluggen.
3

Skyv pannen under oljefilteret til høyre. Løsne oljefilteret med filter skiftenøkkel og fjerne den for hånd. Påfør et tynt lag med olje på det nye filteret gummipakningen, og vri det nye filteret på plass for hånd.
4

Fjern oljepåfyllingslokket fra oppå motoren. Sett trakten og hell i 4 liter motorolje.
5

Sett oljepåfyllingslokket, og lukk panseret. Motoren gå på tomgang i ca ett minutt før du sjekker oljenivået med peilepinnen. Bær brukt motorolje til en auto verksted eller bensinstasjon for riktig avhending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132757.html

Previous:
Next:

oljeskift