Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan gjøre et oljeskift for en Nissan Pathfinder Platinum

Du trenger ikke å være en mekaniker til å skifte olje. I de fleste biler, er det en ganske rask og grei prosess. Selv om du kan fortsatt gjøre det, oljeskift i en Nissan Pathfinder er ikke så enkelt en prosess. Drivstoffilteret er skjult bak en splash vakt på forsiden førersiden. Det er vanskelig å komme til og dermed olje vil trolig renne ut av det som du rote å fjerne det. Så sørg for å holde den gamle oljen beholder rundt og rydde opp etter du er ferdig. Du trenger:
5 qts. olje
Replacement drivstoffilter
Spillolje mottaket
Socket satt
Oil filter skiftenøkkel
Phillips skrutrekker
Jack
Jack står
Vis flere instruksjoner

en

Jekk opp Pathfinder og plassere den på bukker. Åpne panseret og ta av oljepåfyllingslokket.
2

Legg den brukte oljen beholder under bunnpannen av stifinner. Bunnpannen er direkte under motoren. Se etter tappepluggen mot baksiden av bunnpannen - det ser ut som en bolt som stikker ut fra bunnpannen. Plasser den brukte oljen mottaket slik at når du åpner tappepluggen, vil oljen renne ned i beholderen.
3

Åpne tappepluggen med socket sett. La oljen renne ned i karet. Flytt beholderne rundt som strømmen av olje endringer for å sikre at alt går ned i karet.
4

Gå over til forsiden av motoren på førersiden. Fjern sprutbeskyttelse under fremre støtfanger med Phillips skrutrekker. Se opp for å finne olje filter, som er sylindrisk og ca 5 inches lang.
5

Plasser spillolje beholder under oljefilteret. Sett oljefilteret skiftenøkkel på oljefilter og skru den mot klokken for å fjerne. Fjern oljefilteret og la oljen i linjen renne ut. Skru inn tappepluggen og skru det fast med skralle.
6

Fyll nytt filter med ny olje. Ta pakningen fra det nye filteret, gni olje på begge sider og legg den tilbake på filteret. Skru det nye filteret på plass og skru det fast med olje filter skiftenøkkel.
7

Fyll motoren med 4 qts. av olje. La oljen bosette inn i motoren for en liten stund og sjekke det med peilepinnen. Motoren bør være nesten full av olje. Fortsett å fylle motoren med olje, litt om gangen, og kontroller peilepinnen ofte. Fyll motoren til oljen er til "full"-linjen på peilepinnen. Skift olje cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132758.html

Previous:
Next:

oljeskift