Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Les Oil trykkmålere

Oljen trykkmåler i bilens dashbord forteller deg mer enn bare nivået på olje for tiden i motoren din . Det er også en indikator på den generelle helsen til motoren din. Akkurat som når en persons blodtrykk er for høyt eller for lavt, kan bilens motor lider betydelige skader dersom oljetrykket er for høyt eller for lavt. Derfor bør oljetrykkmåleren ikke bare leses av og til , men bør overvåkes på en jevnlig basis . Instruksjoner
en

Etablere en baseline normal lesing på olje trykkmåler . Les måleren rett etter at du har hatt en melodi opp og skifte olje. Dette er den vanlige , "sunn" oljetrykk lesning for ditt kjøretøy.
2

Se måleren som du gjør en sving og når du går opp eller ned en bratt bakke . Hvis trykket synker betraktelig , er det et tegn på at du kanskje må legge olje. Hvis problemet vedvarer etter at du har tilsett olje, kan du ha en oljelekkasje .
3

Sjekk for høyt oljetrykk avlesninger når motoren er varm . Oljetrykket vil normalt være høyere etter å ha kjørt en stund , eller når du kjører ved høye turtall . Men hvis du ser en betydelig økning i oljetrykk, kan du ha et problem med oljetrykksventilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133139.html

Previous:
Next:

oljeskift