Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2007 Tahoe

Oljeskift på en 2007 Chevrolet Tahoe er en grunnleggende vedlikehold som skal utføres regelmessig for å sikre fortsatt prestasjonsevnen av kjøretøyet. Oljeskift på en 2007 Tahoe er gjort lettere ved bilens klaring. For mange mennesker, kan få tilgang til de mekaniske komponentene under løping oppnås uten bruk av en jekk eller jekkfoten, forenkler prosessen litt. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
Crescent skiftenøkkel eller pipenøkkel
Strap skiftenøkkel eller olje-filter skiftenøkkel
Nytt olje filter
trakt
6 liter olje

Vis mer Instruksjoner
en

Drive din Tahoe rundt nabolaget for 10 minuttene. Kjøretiden til motoren skal varme opp oljen inne i tanken, noe som gjør det mer tyktflytende. Dette vil tillate det å strømme fra tanken raskere og mer jevnt.
2

Finn oljetanken er bunnpluggen under Tahoe. Tanken er plassert under motorblokken, og bunnpluggen er identifiserbar som det laveste punktet på bunnen av tanken. Det ser ut som en liten nøtt stikker ut av tanken.
3

Place et avløp pan direkte under tappepluggen slik at pluggen sitter rett over midtpunktet av trakten på siden av renne pannen.
4

Fjern tappepluggen, la den gamle oljen renne fra tanken og inn i avløpet pannen.
5

Åpne panseret og få tilgang peilepinnen og olje cap. Fjern alle for å hjelpe oljen renne enda raskere.
6

Bytt oljepluggen og flytte renne pannen under oljefilteret. Oljefilteret er en sylindrisk del som stikker ut av førersiden av oljetank på 2007 Tahoe.
7

Fjern oljefilteret med en stropp skiftenøkkel eller olje-filter skiftenøkkel. Olje vil boble fra filteret i tillegg til det punkt hvor filteret var koblet. Tillat denne oljen renne i avløpet pannen.
8

Tørk noen ny motor olje rundt kantene på et nytt oljefilter og fest det nye filteret. Oljen vil skape sug mellom det nye filteret og dets tilkoblingspunkt. Skru filteret på for hånd, snu den en kvart omdreining forbi punktet der det stopper å skru på jevnt.
9

Dobbeltsjekk tilkobling av oljepluggen og oljefilter før du fyller tanken gjennom fyllerøret.
10

Plasser en trakt inn i oljemengde rør som ligger på toppen av motorblokk og hell i ca seks liter erstatning olje. Den type olje du bruker, avhenger av tilstanden din Tahoe samt hvilken type olje har vært brukt i Tahoe før denne endringen. For eksempel, hvis du alltid har brukt syntetisk olje, bør du bruke syntetisk olje i denne endringen. Hvis Tahoe har mye miles på det, bør du bruke olje beregnet for høy kjørelengde biler. Bytt ut peilepinnen og olje cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/133200.html

Previous:
Next:

oljeskift