Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 1991 Mercedes 190E

Oljen i 1991 Mercedes 190E bør endres om hver tredje måned eller minst 3000 miles. Oljeskift er nødvendig for å opprettholde din bil, spesielt eldre. Oljen holder motoren ren og smører alle bevegelige deler. Hvis du ikke utfører oljeskift regelmessig, kan bilen kjøre dårlig og satt ut skadelige avgasser. Du kan vanligvis skifte olje i ca 30 minutter med bare noen få verktøy. Du trenger
Jack
Jack står
oljefilter
Shop rag
trakt
Drensvannsoppsamler
oljefilter skiftenøkkel
6 qts. av olje
Vis flere instruksjoner
en

Plasser jekken under fronten av din Mercedes, noe som gjør at det er under rammen eller front tverrbjelke som ligger foran bunnpannen. Jekk opp bilen nok slik at du har plass til å komme til bunnpannen og filter. Plasser bukker under jack poeng bak forhjulene.
2

Skyv avtappingspannen under bunnpannen. Trekk bunnpannen bunnpluggen for å tømme motoroljen helt.
3

Bruk oljefilteret skiftenøkkel for å fjerne det gamle oljefilteret. Tørk av overflødig olje med butikken fille og skru inn det nye oljefilteret. Bruk filternøkkelen å fullt stram godt. Bytt bunnpannen pluggen.
4

Fjern bukker og slipp jack å ta med Mercedes ned igjen. Åpne panseret og ta av lokket til porten som sier "Engine Oil." Sett trakten på innsiden av porten. Dette vil hindre søl. Hell i seks qts. av ny olje gjennom trakten.
5

Fjern trakten og erstatte "Engine Oil" cap. Trekk ut peilepinnen og tørk til slutt av med fille. Sett peilepinnen og trekk den ut en gang til. Se på slutten for å se om oljen linjen når "Full"-merket. Hvis den ikke gjør det, tilsett mer olje og kontroller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132916.html

Previous:
Next:

oljeskift