Hvordan legge til Transmission Fluid til en 2002 Mitsubishi Eclipse

Opprettholde riktig nivå av automatgir væske er viktig i omsorgen for 2002 Mitsubishi Eclipse. Utilstrekkelig overføring væske fører til stor slitasje på overføring komponenter, som til slutt fører til total overføring fiasko. Ta deg tid til å sjekke overføring væske i Eclipse ditt på en jevnlig basis, og legger til væske når det blir lavt, kan bidra til å forhindre overføring svikt ned veier. Og legge overføring væske er en enkel oppgave som du enkelt kan gjøre selv. Du trenger
Rags
Clean trakt
automatiske transmisjoner
Vis flere instruksjoner
en

Drive Eclipse i ca 15 minutter slik at overføring væske til å varme opp og flyt gjennom overføring.
2

Parker bilen på et flatt underlag. Slå av tenningen og åpne panseret. Finn automatgir væske påfyllingsrøret, som har en sekskantet cap. Det ligger mot førersiden av bilen, i nærheten av brannmuren.
3

Rengjør hetten og påfyllingsrøret før du åpner den for å unngå forurensning. Åpne lokket.
4

Sett på trakten i røret og tilsett væske. Lukk lokket og starte motoren.
5

Sett på parkeringsbremsen og trykk på bremsepedalen. Skifte gjennom alle girene, liten pause i hver posisjon. Returnere på "Park" og slå av motoren.
6

Sjekk overføring væske nivå. Hvis det fortsatt er lav, gjenta trinn 4 og 5. Legg små mengder væske hver gang og sjekker for å unngå overfylling. Fortsett til væsken når riktig fyllingsgrad. Hvis væsken er synlig på peilepinnen, er den mest væske du bør ha for å legge til én liter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127292.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil