Min 2005 GMC Canyon vil ikke starte

The Canyon er en mid-size pickup lastebil fra GMC, og er søster lastebil til Chevrolet Colorado. Den første linjen i Canyons ble produsert fra og med 2004-modellen år, og kommer både i fire-og fem-trinns girkasser. Det kan være mange grunner til at en Canyon kan ha problemer med å starte, men det er standardprodukter å sjekke før du tar drastiske reparasjon tiltak. Du trenger
Mazda Tribute Repair Guide
Jumper Cables
gnisttester
Vis flere instruksjoner
Motor Krank men vil ikke starte
en

Pass på at Canyon har drivstoff på tanken. Kjører ut av gass er den vanligste årsaken en motoren komme, men ikke starte.
2

Test tennpluggene med en gnist tester for å sikre at ingen av dem er defekt. Funksjonsfeil tennplugger kan også være en medvirkende faktor til motoren manglende evne til å starte mens spy.
3

Sett nøkkelen i Canyon tenningen og slå på elektronikken, lytte til drivstoffpumpen til under trykk. Hvis du ikke hører noe, kan det være nødvendig å sikre at bensinpumpen fungerer som den skal.
4

Kontroller registerremmen å sikre at det er intakt.
Motoren vil Ikke Crank
5

Gi Canyon en jump start, da batteriet kan være utladet. Dette er den mest typiske scenariet.
6

La motoren gå på tomgang i 10-15 minutter, og slå av motoren og ta ut startkabler.
7

Prøv å starte Canyon igjen, uten å hoppe det. Dersom kjøretøyet fortsatt ikke vil starte, bytter batteri kan være nødvendig da det sannsynligvis ikke er i stand til å holde en belastning.
8

Kontroller tenningslåsen og starteren hvis hopp starter Canyon er mislykket, som disse er de mest sannsynlige gjerningsmennene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127649.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil