Hvordan Sett Fuel Pump i en Volvo 850

The drivstoffpumpe i en Volvo 850 er plassert i bagasjerommet , under reservedekket. Bensinpumpen kan slutte å fungere effektivt og må byttes ut. Å vite hvordan du bytter drivstoffpumpen i en Volvo 850 fra hjemme vil hjelpe deg å unngå det som ellers kunne være en kostbar reparasjon. Du trenger
skrutrekker
Replacement bensinpumpen
Spanner
Vis flere instruksjoner
en

minuskabelen på bilbatteriet . Åpne bagasjerommet . Løft ut teppet som dekker reservedekket. Fjern reservehjulet å eksponere de to dekkplater. Skru av mutrene som holder den største av de to dekslene på plass ved hjelp av nøkkel. Du skal nå kunne se en ledning som kobles til drivstoffpumpen .
2

Kjør hånden langs ledningen , til du finner drivstoffpumpen . Løsne kontakten feste ledningen til bensinpumpen . Skru drivstoffpumpen krage. Trekk ut bensinpumpen , og fjern gummipakning. Plasser den på et sikkert sted , å huske at det kan lekke , spesielt hvis bilen har blitt brukt nylig .
3

Place gummipakningen på den nye bensinpumpen , og sette den i posisjon . Installer drivstoffpumpe krage, og skru tilbake til spesifikasjon i dine eiernes manual . Monter tilkoplingen , feste bensinpumpe til drivstoffpumpen wire. Sett dekselet tilbake på plass , og skru det fast med nøtter du tok ut tidligere .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128243.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil