Hvordan endrer jeg en 1989 Honda Accord PVC Valve?

Den positive veivhusventilasjon (PCV) ventilen på 1989 Honda Accord er ansvarlig for å kontrollere flyten av blow-by gass tilbake i forbrenningsmotoren for å bli re-brent. Blow-by gass skjer normalt på forbrenningsmotorer, når gassene komme forbi stempelet rings.Without ventilasjon, vil gassene finne en måte å flykte fra de øverste eller nederste delene av motoren, gjennom pakninger og kan føre til lekkasjer. Hvis PCV ventilen stikker åpen, bygger for mye press opp i motoren. Hvis det stikker lukket, er for mye gass tillates inn i motoren, noe som forårsaket en rik blanding. Du trenger
Ratchet og metriske socket sett
Nebbtang
Replacement PCV ventil
Vis flere instruksjoner
en

sett på parkeringsbremsen; turn av motoren, og åpne panseret til 1989 Honda Accord.
2

Finn luften boksen midt på toppen av motoren mot baksiden. PCV ventilen er plassert på baksiden, undersiden av luft-boksen. I noen Accord modeller, kan en liten luft boks brakett være til stede, som vil blokkere visning og tilgang til PCV ventilen koblet til inntaket manifold. Hvis braketten er der, Løsne mutrene, holder det til luften boksen side med skralle og en stikkontakt.
3

Reach på inntak manifold med et par nebbtang , og dra forsiktig i PCV slange og ventil ut av pakningen av inntak manifold.
4

Fest PCV slangen på erstatning ventilen.
5

Sett erstatning PCV ventilen inn i maljen. Det må være godt festet i pakningen.
6

Bytt luften boksen brakett og mutrene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128244.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil