Factory Alignment Specs

Du kan justere hjulet justering innstillinger på bilen din på ulike måter å sikre at justeringen ligger innenfor fabrikkens spesifikasjoner. Normal suspensjon slitasje, samt skade på suspensjon komponenter, kan kaste hjulet justering av fabrikkens spesifikasjoner, noe som gjør en omstilling nødvendig. Modifisert fjæring systemer krever også omstilling hjulene, som endrer bilens kjørehøyde påvirker ulike justering parametere. Factory opprettingsspesifikasjoner

å få hjulet justering satt til fabrikken spesifikasjonen, ta bilen til en sertifisert justering eller forhandler serviceavdeling. Butikken vil ha din kjøretøy og modellens fabrikken opprettingsspesifikasjoner på filen. De fleste justering butikker utnytte spesielle laser-baserte sensorer for å måle den nøyaktige justering innstillinger av hjulene, slik at butikken for å justere hjulene nøyaktig til fabrikkens spesifikasjoner.
Resultatutvikling

Hvis hjulene ikke er justert til fabrikken spesifikasjonen, vil bilens kjøreegenskaper lide. Kjøretøyet kan føle ustø på riksveg hastigheter, samt i svinger. Også, dekkslitasje ofte øker betraktelig når hjulene er forskjøvet.
Camber

"Camber justering" refererer til den vinkelen der hjulene vippe innover eller utover i forhold til kjøretøyet. "Negativ camber" refererer til i hvilken grad hjulene vipper innover, og "positiv camber" refererer til i hvilken grad hjulene vippe utover. De fleste biler har en moderat negativ camber innstilling fra fabrikken, noe som gjør at dekkene for å oppnå optimal kjøreegenskaper i svinger.
Toe

"Toe justering" refererer til vinkelen mellom de to hjul er forskjøvet i parallell, som sett fra oversiden av kjøretøyet, "tå i" refererer til en horisontalt innover vinkel, og "tå" refererer til et horisontalt ytre vinkel. De fleste biler har en svak "toe out"-innstillingen fra fabrikken for å kompensere veien motstand, som har en tendens til å presse dekkene innover.
Caster

caster vinkel er den fremover eller bakover innstilling av forhjulene i forhold til rattstammen. En negativ caster innstilling refererer til når forhjulene er satt frem av en standard vinkel, og en positiv caster innstilling refererer til når hjulene er satt bakover. De fleste biler har en moderat positiv caster innstilling for å bedre styrerespons og stabilitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131670.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil