Monster Garage Verktøy

Monster Garage er et show som ble sendt på Discovery gjennom 2006. I showet, hadde team av designere, Produsenter og modifiserende eksperter mulighet til å slå et kjøretøy til noe helt annet. For eksempel bygger man slått en politibil i en bolle butikk. Vinnerne på showet var i stand til å lage en modifikasjon som kjørte og fungerte som ønsket. Vinnerne mottok en $ 3400 sett med MAC verktøy. Forfatter av "Monster Garage: Hvordan dikte Damn nærheten av noe," Ken Vose oppført verktøy anbefalt av Monster Garage fagfolk. Sockets

fabricator bør ha en 1/4-tommers socket stasjon, en 3/8-inch stasjonen og en 1/2-inch socket stasjonen. Har 4/13mm stikkontakter og 3/16, 7/32, 1/4, 9/32, 5/16, 3/8, 7/16, 1/2 og 9/16-inch dype stikkontakter for 1/4 -tommers stasjon. For 3/8 tommer, gå fra 9mm til 19mm med standard og 9mm til 19mm med lange piper, samt vanlige og dype stikkontakter i standardmål. For den 1/2-inch stasjonen, starter på 12mm og gå gjennom 27mm. Standard stikkontakter bør begynne på 3/8-inch og gå opp til en 1/4 inches. Har tre-og seks-tommers forlengelsesstengene og quick release sperrehjul for hver.
Nøkler

fabricator bør ha et komplett sett med kombinasjonsnøkler i både metriske og standard størrelser. En 3/8-inch t-håndtak og luft skralle er en nødvendighet, samt en 3/8-inch stasjonen for allen stikkontakter. Air muttertrekker 3/8 og 1/2 inches samt momentnøkler i 3/8 og 1/2 inches er også viktig. Legg en 10-tommers og 12-tommers halvmåne skiftenøkkel og en 6-tommers skiftenøkkel i tillegg.

Andre håndredskaper

A Monster Garage også behov Phillips skrutrekkere i # 0, 1, 2 og 3, samt standard skrutrekkere i 4 - og 6-tommers lengder. Har både kanal lås og sidecut tang på hånden, en kråker fot sett, en torx-bit satt og et dreiemoment adapter sett med 1/2-inch utvidelser. Et sett med metall filer i alle størrelser, lang nese og wire avbiter, et sett med senter og pin slag og en seks-delt muttertrekker sett er også på listen.
Elektrisk

Har grunnleggende elektriske verktøy for hånden. Sørg for å ha et digitalt multimeter viser en 10 amp skala og 300 milliampere skala. A Monster Garage også trenger en batterilader og timing lys, Vose sier, sammen med en last tester og genser leads.
Ekstra verktøy

Monster Garage eksperter anbefaler også andre verktøy for ekspert fabrikasjon arbeid. Ha en MIG sveiser, samt en drill trykk og en kotelett så. En sawzal gjør arbeid med mange tøffe jobber, og en luftkompressor er et must for enhver butikk. Mange Produsenter som oxy fakler, plasma kuttere og hånd kverner, mens en skrustikke er et grunnleggende verktøy som får mye bruk. Se etter en dreiebenk, en engelsk hjul, luft hammer, klemmer, et nivå og et trykk og dø satt for grunnleggende verktøy pakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129359.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil