Hvordan jeg installerer et belte på en 2001 325Ci BMW?

The 2001 325Ci er en del av E46 generasjon av den populære 3-serien, en av selskapets sporty modell lineups. Som alle BMWs, må 325 regelmessig forebyggende vedlikehold for å holde den på veien i god helse. Viftereimen, eller Serpentine beltet, er en av de delene som må skiftes ut før den svikter, siden det vil gjøre bilen ubrukelig og muligens skade motoren, siden vannet pumpen vil slutte å virke hvis beltet ryker. Du trenger
Socket sett og skralle
Torx bits
Flat skrutrekker
New belte
Vis flere instruksjoner
en

Åpne hette. Fjern de fire plast pushpins som holder på trim brikke plassert mellom radiator og motor. Fjerne dem ved å lirke dem opp med en flat skrutrekker. Sett trim til side.
2

Fjern Torx skruen på passasjersiden av viftehuset. Koble fra de elektriske koblingene som går til viften liksvøpet. Fjern plastdekselet pin på førersiden på samme måte du fjernet pinnene i trinn 1..
3

Trekk viften og viften liksvøpet ut av motorrommet ved å trekke opp på venstre side, som du står overfor det (passasjersiden), og deretter trekke som du flytter over på dekselet for å førersiden.
4

Løsne beltet strammer med en 16 mm pipe og skralle ved å dreie strammeren mot klokken. Strammeren ligger like bak gruppen av trinser på hvor belte ritt. Skyv beltet av, legg merke til hvordan det er rutet rundt trinsene. Tegn et diagram eller ta et bilde hvis du er usikker på om du kan huske hvordan det er rutet.
5

Installer ny reim i samme retning som den gamle remmen ble installert. Stram beltet ved å vri strammeren med klokken med 16 mm-kontakten. Monter viften og viften liksvøpet. Dette kan ta litt manøvrering for å få det på plass. Ta deg god tid og det vil gå i. Sett plast pinnen på førersiden og Torx skruen på passasjersiden. Plugg ledninger i. Sett på motordekselet med pinnene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/126951.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil