Slik gjenoppretter en Hay Baler

Gjenopprette en hay baler kan spare deg for en betydelig sum penger i forhold til å kjøpe en ny presse. Bønder bruker hay rundballepresser til kompakt høy som de har raket inn en rad for enklere lagring. Du bør kjøpe en skadet høyet baler som bare krever ramme reparasjon, maling, og noen mindre komponenter. Hvis mer komplekse komponenter ikke fungerer, vil du tilbringe mye tid og penger jakte ned avviklet deler. Du trenger
Replacement deler
Emalje spraymaling
Metal skjæreverktøy
Sveiser
Strøm sander
lakk basert primer
Painters tape
Vis mer Instruksjoner
en

Fjern eventuelle skadede eller manglende presse tindene eller tenner og erstatte dem med nye ved å vri de nye endene gjennom pressa hjulet eller sveise dem til hjulet. Disse komponentene rake høyet inn i komprimator. Manglende tinder og tenner vil sette press på eksisterende tinder, forårsaker ytterligere brudd.
2

Åpne skallet av pressen for å avgjøre skader på kritiske komponenter, for eksempel pressen hjulet, trykkammer og stempelet, og erstatte dem. Hvis du ikke er kjent med traktor utstyr, leie en profesjonell til å feilsøke komponenter i pressen.
3

Erstatt alle belter i pressen. Mens du kan sjekke hvert belte individuelt for skade, vil du vanligvis trenger for å erstatte de fleste av beltene i en eldre baler på grunn av bruk, vær og alder. En belte som snaps kan forårsake skade på pressens hjul og andre komponenter.
4

Inspiser rammen på pressa rustskader. Bruk en elektrisk slipemaskin for å fjerne rust flekker og gjenværende maling. Bruk sveiseutstyr å fylle små hull med en perle av smeltet wire. For et større hull, kuttet et stykke metall litt større enn hullet, og sveise den på plass.
5

Prime rammen av baler ved å spraye den ned med en lakk-baserte spray på primer. Så bokser med en utvendig emalje maling, og spray et jevnt lag på finish på baler rammen. Bruk malere tape for å beskytte områder fra maling hvis du har tenkt å male to eller flere farger ut mot pressen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/132050.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil