Hvordan Tune en Honda 919

Honda linje av gaten motorsykler har vært i forkant av forbrukernes popularitet siden 1964. Den CB900F er en multi-purpose maskin som ble laget med den gjennomsnittlige motorsykkel rytter i tankene. Den elegante designen tilbyr komfort under lange vandringer, mens 919cc motor under skilte med en kraftig trøkk. Opprinnelig introdusert i 1979 og nedlagt i 1983, ble CB900F brakt tilbake til livet i 2002, hvor det ble tilnavnet 919 i nordamerikanske markedene. Tuning denne sykkelen til fabrikkens standarder kan enkelt gjøres hjemme med riktig verktøy og presisjon omsorg. Du trenger
Aftermarket luftfilter
5W/30 motorolje
oljefilter
tennplugger
Spark plug ledninger
skrutrekker
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
luftfilter
en

Fjern setet for 919 for å få tilgang luften renere delen av motoren. Bytt ut luftfilteret med en ettermarkedet, wire-mesh filter for å øke luftstrømmen og å gjenbruke etter rengjøring.
2

unbolt skruene som holder luftfilteret boksen på plass. Ta av lokket på boksen en gang helt ut.
3

Løft fabrikken luft filtrere ut av sin posisjon sakte.
4

Rydd ut eventuelt rusk og skitt som falt inn i inntaket system. Senk nytt luftfilter på plass til sikker.
5

Lukk luftfilter boksen lokket og skru til skruene som holder boksen sammen. Bytt setet tilbake i sin opprinnelige posisjon for å fullføre installasjonen.
Olje og oljefilter
6

Plasser olje resirkulering beholder under bunnpannen på Honda 919. Kontakt din lokale forhandler for eventuelle spørsmål eller bekymringer angående avfall.
7

Fjern olje lokket på toppen av oljen kupé. Skru ut pluggen under kupé og la all oljen renne ned i resirkulering container. Bytt ut bunnpluggen gang ferdig.
8

Ta oljefilteret hetten av å få tilgang til det gamle oljefilteret. Plasser all hardware til siden og ta oppmerksom på hvordan alt er installert.
9

Installer det nye oljefilteret med den medfølgende hardware. Trekk til skruene som holder oljefilter lokket på plass for å sikre filter.
10

Begynn å legge motorolje til motorens olje kupé. Sjekk nivåene og konsistens av motor olje for å sikre kvalitet og riktig volum. Legge til flere hvis nødvendig.
Tennplugger og ledninger
11

Inspiser tennplugger og ledninger for fysisk skade, fuktighet eller korrosjon. Endre tennplugger og ledninger en gang annethvert år.
12

Pull ledninger ved oppstart for å fjerne fra noen plugger som må endres. Hekt ledninger fra pluggene en om gangen for å unngå installasjon forvirring.
13

Bruk nødvendig fastnøkkel og skru tennpluggene mot klokken for å fjerne.
14

Installer nye tennplugger og stram for hånd. Snu med klokken.
15

Trekk boot av ledninger ned fra tilsvarende tennplugg. Gjenta for hver tennplugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130754.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil