Jeep Cherokee Shifting Problemer

Hvis manuell girkasse i din Jeep Cherokee ikke skifter riktig, kan noen ting bli sjekket for å finne og eliminere problemet . Det er viktig å reparere Cherokee er skiftende problemer for trafikksikkerhet og overføring lang levetid. Clutch
p Hvis clutchen er slitt eller dårlig glasert i din Jeep Cherokee , føles skiftende moste og er treg. Den eneste kuren er å erstatte clutch , som er en komplisert prosedyre som bør håndteres av en mekaniker med mindre du er erfaren i bilverksted .
Fluid nivå
p Hvis væskenivået i din Jeep Cherokee er overføring er lav , er mye av varmen som produseres , noe som gjør alle delene utvide. Dette kan føre til at du opplever vanskelig skiftende eller bindende etter at Jeep har vært drevet en stund. Overføring svikt kan oppstå hvis væsken ikke blir lagt så snart som mulig .
Linkage

Hvis overføringen fra girspaken til overføringen er bøyd eller løs , noen eller alle tannhjul kan være vanskelig eller umulig å engasjere . Koblingen er plassert under bilen på førersiden . Vurdere å ha noen observere sammenhengen området mens du flytter girene med jeep motor off for å avgjøre om sammenhengen er problemet . Bøyde eller brukne Heise vendinger eller binder , spesielt der en kobling stang kobles til en annen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128145.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil