Slik fjerner batteriet i en 2002 Jetta

Mange bil problemer stammer fra en feil fungerende elektrisk system. Den enkleste måten å feilsøke elektriske problemer i 2002 Jetta er å ta ut batteriet og sett det. Dette indikerer om problemet er isolert til batteriet, eller innebærer en annen komponent i det elektriske systemet. Du kan fjerne batteriet fra Jetta på egen hånd, uten hjelp av en mekaniker. Du trenger:
Hansker
Skralle
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret på Jetta. Batteriet er plassert i motorrommet, på førersiden av motorblokken rett bak frontlys kupé.
2

Løsne mutteren som holder den negative (svart) terminal klemmen til den negative feste på batteri. Minuspolen er jording terminal. Fjerne det vil gjøre batteriet døde, og beskytte deg mot støt.
3

Fjern terminalen klemmen fra negative vedlegget helt. Bøye ledningene tilbake for å sikre at klemmen ikke vil ta kontakt med batteriet vedlegg.
4

Løsne mutteren som holder den positive (rød) terminal klemmen til den positive vedlegget på batteriet. Plusspolen klemmen er live wire på batteriet, behandle den med omhu.
5

Fjern terminalen klemmen fra positiv tilknytning helt.
6

Løft batteriet ut av huset kupé med plast håndtak eller løfte poeng over toppen eller på siden av batteriet for å få et fast grep når du løfter. Jetta er TDI 101 batteri veier ca 12 kg., Så løfte den rett opp og ut av rommet kan være vanskelig uten riktig giring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128353.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil