Hvordan Koble en batteriet for å nullstille en Transmission

Når en overføring reparasjon er fullført på et kjøretøy, det siste trinnet for å gjennomføre er å nullstille "check engine" lys og feilkoder registrert i bilens datamaskin minne. Ett alternativ er å kjøre bilen til en butikk og trenger maskinen tilbakestilles ved hjelp av en OBD-leser. Det andre alternativet er å koble fra bilens batteri for å tilbakestille feilkoder, inkludert en overføring feilkode. Koble fra batteriet og tilbakestille datamaskinen kan være raskere, men det kan skape problemer. Du trenger
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av bilen.
2

Koble den negative kabelen fra batteriet, ved hjelp av en skrunøkkel for å løsne mutteren knasten på terminalen og som trekker kabelen på utsiden av stolpen. Trekk kabelen ut av veien for å eliminere enhver risiko for kabelen ved et uhell faller og berøre batteriet innlegget.
3

Koble den positive kabelen fra batteriet, ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne lug mutter på terminalen og trekke kabelen på utsiden av stolpen.
4

Åpne førersiden dør, trykk og hold nede horn til lyden av horn stopper helt. Det vil tappe lagrede kostnader i motorens kontrollmodul kondensator og fjerne eventuelle feil kode fra kontrollmodulen minne.
5

Koble den positive kabelen til plusspolen på batteriet og stram låsemutteren, ved hjelp av en skiftenøkkel, før det er for hånd.
6

Koble den negative batterikabelen til minuspolen på batteriet og stramme låsemutteren, ved hjelp av en skiftenøkkel, før det er for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130281.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil