Hvordan vite når en Knock Sensor er dårlig?

The knock sensor er en liten del på en bilmotor. Det bidrar til å regulere luft-drivstoff blanding som kommer inn i motoren og varsler bilen din datamaskin når motoren er banket. Det stopper drivstoff fra eksploderer i sylinderen og gjør at forbrenningen jevnt som det skal. En dårlig knock sensor kan føre til ytelsesproblemer og merkelige lyder i bilen. Det er noen måter du kan avgjøre om du trenger å bytte ut knock sensor. Instruksjoner
en

Hør etter banket eller bumping lyd under avtrekk din, spesielt rundt motoren. Dette er den mest talende tegn på en mulig knock sensor problem. En vedvarende banket lyd betyr at knock sensoren er knust eller sprukket, og ikke kommuniserer med bilen din datamaskin for å løse problemet. Den banket lyd er mest vanlig når du kjører i høye hastigheter.
2

Overvåk gass kjørelengde. Når knock sensor er dårlig gass vil brenne raskere, så se på gassen måle daglig. Hvis du bruker mer gass for å kjøre den samme distansen, så det kan være en feil som involverer din knock sensor.
3

Sjekk din bil for treghet og akselerasjon problemer. Når knock sensor er dårlig, vil bilen ikke nå høyere hastigheter så raskt --- motoren må jobbe hardere for å oppnå ønsket hastighet.
4

Få en diagnostisk test gjort for å bekrefte mistanker. Gå til en mekaniker eller auto deler butikken og ha denne testen gjort på bilen din. Noen store auto deler butikker tilbyr denne tjenesten gratis, siden det kan føre til et salg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125134.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil