Hydrostatisk Vs . Belt & Pulley Transmission

Kjøretøy designere bruker teknologien til sin fordel for å skape attraktive , kraftige biler . I bilen industrien , overføring valgene inkluderer hydrostatisk og belte og trinse sendinger. Hydrostatiske transmisjoner

hydrostatiske transmisjoner bruker en kombinasjon av en motor og en pumpe for å skape høy overføring oljetrykk . Presset gir strøm til overføring tannhjul for kjøretøy bevegelse . Denne overføringen valg, selv om det legger vekt og størrelse på kjøretøyet , reagerer godt av stadige retningsforandringer gjennom gearanordningen .
Belt - og - taljer overføringer

belte - og - trinse overføring er også kjent som en kontinuerlig variabel transmisjon , eller CVT . CVT bruker sett med belter og trinser for å velge og skifte gir , avhengig av bilens hastighet. Beltene og trinser endre deres diameter gjennom mekaniske overføringen endringer , som velger riktig girutveksling .

Hensyn

Begge overføringstyper fungerer som automatikk . Ingen manuell stick er nødvendig for å skifte gir , gjør enten overføring funksjonell for biler eller for landbruksmaskiner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131819.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil