Feilsøking Bremsekalippere

De bremsekalipere utføre en svært viktig del av bilens drift. Bøylen består av en bolig, stempel, støv støvel, Utluftningsskrue, og hydraulisk flex slange port. Noen av de mest vanlige bremsesystemer bekymringer er relatert til feil vedlikehold av systemet. Bøylen er den siste forsvarslinje i å stoppe, og det er viktig for deg å diagnostisere problemer med dem. Caliper lysbilder og Pad Saddles

Ujevn pad slitasje er vanligvis den skyldige når caliper glir pinne. Ettersom stempelet forårsaker friksjon mellom putene, caliper lysbilder tillate huset å bevege seg frem og tilbake. Når stempelet beveger seg ut mot elektrodene, klemmer den ytre støping av huset mot den ytre puten, som stempelet presser mot den indre. Fungerende som en klemme, er riktig mengde kraft jevnt brukt for å skape friksjon mot rotoren, og dekket og hjulet skal stoppe jevnt.

Skitne eller rustne caliper lysbilder kan føre til binding av denne handlingen, forårsaker ujevn tvinge til å bli brukt på putene, og la for ujevn slitasje. Når du utfører en brems jobb, er det viktig å fjerne lysbilder fra bøylen, rense dem, og påfør et tynt lag med caliper fett funnet på noe hederlig auto deler butikken. En annen enkel prosedyre er når du fjerner pads fra bøylen braketten, sørg for å rengjøre metall sadler putene bor i.

Pad saler kan føre putene til å feste hvis ikke skikkelig rengjort, forårsaker ujevn slitasje så vel . I det mest ekstreme tilfellet, kan lysbildene og saler bli så skitne og rustne, at de ikke vil fungere i det hele tatt. På dette punktet er det best å erstatte deler, ikke ta sjanser med din bremsesystemet
Brake Caliper Pull and Flex Slanger

Diagnostisering en bremsekalippernes pull er. ikke komplisert. Retningen av trekk som regel er det motsatte av den defekte del. Hvis du bremser og bilen dart til venstre, er det høyresiden som caliper eller hydraulisk flex slange den mest sannsynlige årsaken. For å bestemme den defekte delen, åpne opp Utluftningsskrue på bøylen bolig og deretter lukke den av. Hvis dekket og hjulet spinner fritt igjen, er dette sannsynligvis forårsaket av den hydrauliske ledning slangen. Hvis dekket og hjulet ikke spinner fritt, er bøylen stempel frosset, og målepunkter må erstattes. Alltid erstatte hydrauliske komponenter i par, og følg produsentens anbefalinger for riktig blødning prosedyrer.
Oppsummering

Holde de bevegelige delene av bremsekalippernes ren vil forbedre brems ytelse og forlenge levetiden på klossene. Forsømmelse, "riding bremsene", og dårlig dømmekraft i bremselengde er faktorer i planlagt brems. Sikkerhet bør være nummer 1 bekymring når du utfører brems reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124875.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil