Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan få tørket Hairspray Off Leather Bilseter

Enten du er en driver på farten som gjelder en masse hårspray mens i bilen, eller du har hatt en beholder med hårspray lekkasje på din skinn bilseter, vet du det er vanskelig å fjerne den klissete rot. Noen produkter for rengjøring bil møbeltrekk er ikke trygt å bruke på skinn, og de fleste skinn rengjøringsmidler er ikke sterk nok til å få tørket hårspray av setene. Du kan fjerne hårspray hjelp av noen enkle materialer. Du trenger
Varmt vann
frottéhåndklær
Scrub pensel
Leather renere
Leather conditioner
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en frotté håndkle fuktet med veldig varmt vann til å tørke av hårspray av skinnseter. Sørg for å fukte hele området dekket av hårspray. Skrubb området med håndkle for å løsne hårspray.
2

Påfør mer veldig varmt vann til setene og bruke en skrubb pensel til å forsiktig skrubbe tørket hårspray av setene. Skrubb til all hårspray er borte. Tørk av skinn med et rent håndkle.
3

Tørk skinn renere over området ved hjelp av et frottéhåndkle. Dette renser skinn og noen biter av hårspray som gjenstår.
4

Bruk en krone-størrelse mengde skinn conditioner på det området som du renset, fungerer det på med et rent frottéhåndkle. La skinnet tørke naturlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123723.html

Previous:
Next:

bil sete