Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Bil Leather Seat Installasjon

Interiøret i bilen viser slitasje av årene akkurat som utsiden. Reupholstering dine skinnseter kan være en fin måte å gi bilen en skinnende og nytt utseende. Å ha en ekspert reupholster setene vil ta en heftig del ut av lommeboken din, men ved å gjøre det selv kostnadene vil bare være forsyninger og tid. Specialty verktøy er ikke nødvendig, og prosessen krever bare tid, tålmodighet og organisasjon. Du trenger:
Ratchet sett
skrutrekker
Utility kniv
nebbtang
permanent markør
Butcher papir
lær
Hog ringer eller møbeltrekk stiftemaskin eller sy Maskinen
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra bilen, bruker skralle sett, ved å plassere socket del over mutterne som holder setet på undersiden av bilen og å dreie til de løsner. Fjern mutteren slik at du kan løfte setet ut av bolten.
2

Fjern eventuelle skruer, med skrutrekker din, som holder sete bitene sammen. Skruene kan være dekket med en plast skrue dekke som kan spratt frem ved å plassere en skrutrekker under og kronglete
3

Skyv verktøyet kniv langs alle sømmene for å kutte noen sydde sømmer. - - Vær forsiktig med å ikke kutte skinn
4

Fjern eventuelle møbeltrekk stifter eller hog ringer med nebbtang.. Ta hensyn til plassering og hvordan hog ringene er festet fordi du vil kopiere dette senere.

Hog ringene er festene du bruker ved å presse igjennom et materiale, i dette tilfellet skinn. Hog ringene er sirkulær, med et gap som er presset lukket gang festet. Etter å sette hog ring gjennom materialet, loop du ringen rundt hva du hekte lær til --- i en bil ville det være rammen på setet --- og til slutt stenge sirkelforma lås ved å klemme ringen inntil de to punktene møtes. En spesialisert verktøy eller en vanlig sett med tang kan brukes til å presse hog ring stengt.
5

Fjern alle skinn fra setet. Etiketter, med en permanent markør, hvilke deler er forbundet med hverandre og deres plassering på setet. Skill hver merket og identifisert stykke fra resten av setet stykker.
6

Trace hvert stykke skinn på slakter papir, og overføre noen etiketter eller retninger for plassering på slakter papir. Å spore skinn, plassere den på slakter papir så flat som mulig og merkes langs hver kant med sprittusj å være sikker på ikke å flytte skinn når du oppretter din sjablong. Klipp ut spores figurer på slakter papir
7

Bruk slakter papir sjablonger for å kutte ut nye skinn stykker, ved å plassere dem på toppen av den nye skinn --- på et flatt underlag. - -.. og skjær rundt sjablongen
8

Sy sammen bitene tilsvarende hvis setetrekket var overtrekk-lignende og gli tilbake over setet ramme
9

Fest skinn til setet ramme med møbeltrekk stifter eller hog ringer --- men den opprinnelige skinn var festet. Bruk etiketter og organisasjon instruksjonene for å sikre deg montere trekket riktig. Stift sammen de opprinnelige stiftemerker eller sette hog ringer på de samme stedene som de var i den opprinnelige skinn, hekte dem gjennom setet ramme og klemme hver ring stengt. For å identifisere de opprinnelige stiftemerker eller hvor hog ringene ble hektet gjennom, referere tilbake til den opprinnelige skinn.
10

Erstatt de nye skinnsetene tilbake i bilen, strammer med skralle sett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123607.html

Previous:
Next:

bil sete