Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner Bil Hatchback Panels

kombi biler ikke har et lukket trunk plass. I stedet er lagring rett bak bakre sitteplasser og er skjult av et panel dekke. Dette området er tilgjengelig fra baksiden av bilen når luken åpnes. Panelet ligger flatt og er vanligvis laget av plast. Plasten er ofte dekket med teppe. Panelene er festet til sidene eller den indre taktekking av strenger eller fjærer, og det fremre parti er festet til klips på ryggen av baksetet eller på sidene av det indre legeme. Panel fjerning på de fleste modeller er enkel og lett tilgjengelig. Instruksjoner
en

Åpne den bakre hatchback døren. Kombi har topp-hengslede dører som da åpnet vil løfte oppover. Noen sedanmodellene har lange dører som passer flush til planken og gir enkel tilgang til bagasjerommet. Andre har en topp-hengslet vindu som åpnes fra en tilnærmet midje høy nivå. For å få tilgang panelet deler, må du kanskje helle i bagasjerommet.
2

Sjekk om bilen har en spak på den ene siden av lasterommet som fester panelet i sin posisjon. Dra spaken til sitt bredeste åpen posisjon til å gi nok slakk slik at du kan starte fjerning av panelet.
3

Hold på flat panel og legge merke til hvordan den er festet til kjøretøyet. Se langs begge sider av den bakre interiøret å finne hekta ledninger, fjærer på kroker eller metall-lukkede våren ledninger. Forsiktig flytte panelet opp og ned og teste motstanden for å få en følelse for hvor tett panelet er festet.
4

Lift strenger og ledninger som er festet på kroker over kroker for å fjerne dem. Gjør den ene siden og deretter den andre. Bruk begge hender hvis de er veldig stram. Hvile snorene på panelet toppen.
5

Se etter klipp som viser hvor panelet er festet på forsiden. Sjekk bak baksetet og over til høyre og venstre for interiør møbeltrekk. Frontpanelet har en tynn stang som festes til klippene. Legg merke til at klippene vil ha en liten leppe som stangen sitter i.
6

Hold på stang og rist den forsiktig fra side til side til begge sider er løsnet fra klippene. Trekk panelet ut. Du kan også fjerne klipp med en skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123671.html

Previous:
Next:

bil sete