Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Steam Clean Auto Møbeltapetsering

Steam renhold er en effektiv flekkfjerning og bil møbeltrekk rengjøring metode. Mens vanlig bil møbeltrekk rengjøringsmidler er bra, de er ikke så kraftig som maskin damp rengjøringsmidler. Ved hjelp av damp gjør at maskinen kan trenge dypere for å fjerne skitt og flekker. Hvis du ikke eier en damp renere, kan du leie en for en daglig rate på hjem reparasjon forsyne butikker. Du trenger
Vacuum med slange vedlegg
Steam renere med trekantet munnstykkefestet
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle elementer fra bilen . Dette omfatter alle søppel, mat rot, papirer eller andre elementer på bilens møbeltrekk. Fjern eventuelle gulvmatter eller setetrekk. Seat dekker vanligvis ikke trenger damp rengjøring og kan vaskes i maskin.
2

Vacuum skitt og rusk fra bilens sete, ved hjelp av vakuum i slangen vedlegget. Bruk en vinklet munnstykke å trenge inn mellom foldene av bilseter, på gulvet, på headliner og rundt vanskelige å nå områder som for eksempel mellom setene og bilen dør.
3 < p> Test damp renere på en skjult eller sjelden sett område av bilen, for eksempel i bagasjerommet eller bak baksetet. Mens de fleste damp rengjøringsmidler som er aktuelle for de fleste møbelstoffer, kan varmen fra maskinen skade skjøre materialer. Test før bruk.
4

Sett damp renere til lav eller middels makt. Bruk trekanten børste på slangen vedlegget for å kjøre damp renere over bilens møbeltrekk. Begynn fra den ene siden av setet og bevege seg vertikalt, ta vare å dekke alle møbeltrekk jevnt og grundig.
5

Fukt et håndkle med varmt vann. Som du damp rense et område av bilens sete, bruke håndkle til å tørke opp skitt. Skyll håndkle jevne mellomrom for å unngå spredning av skitt sammen stoffet. La bilen lufttørke eller bruk en hårføner for å hindre opphoping av mold eller mugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123461.html

Previous:
Next:

bil sete