Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan fikse Burns i Car Møbeltapetsering

Å ha noen form for brenne hull i bilen møbeltrekk kan ikke bare være pinlig, men kan også i stor grad skade bilens annenhåndsverdi. Dessverre helt reparere møbeltrekk kan være svært billig. For å bli kvitt det brenne hull i bilen, kan du prøve å fjerne det selv. Med noen få husholdning ingredienser, kan hullet være fast og knapt merkbart. Den viktigste ingrediensen for å fikse bilen: majones. Det vil fjerne den brente mark uten bleking møbeltrekk i det hele tatt. Du trenger:
1 ss. majones
Spoon
Damp vaske tøy
Razor
Fabric lim
Pinsett
Vis flere instruksjoner
en

Scoop vår 1 ss. av majones med en skje. Bearbeid majones på setetrekk i bilen der brenne mark er.
2

Gni majones i den brenne med fingeren. Mayo hjelper trekke opp brenne mark. Bare tillate mayo å sette inn i toppen av brenne, ikke la den suge hele veien gjennom brenne hull.
3

La mayo å sette inn den brenne hull for 10 minutter.
4

Vask av majones etter 10 minutter med en fuktig vaskeklut. Når mayo har blitt vasket rene, vil den svarte sigarett brenne også bli borte, slik at bare hullet.
5

skrape av noen møbeltrekk fiber med en barberhøvel fra et lite synlig område i bilen.

6

Dab en liten prikk av stoff lim direkte på brenne hull i trekket. Bruk pinsett til forsiktig (og sakte) plassere hver fiber på hull én om gangen. Når limt ned, kan pinsett brukes til å justere fibrene til de er plassert helt på møbeltrekk
7

For et større hull:. Fjerne en liten bit av stoff fra møbeltrekk. Klipp stoffet slik det er i nærheten av samme størrelse som hullet. Bearbeid stoff lim til hullet, og plasser cut møbelstoff til hullet ved hjelp av pinsett. Bruk barberhøvel å trimme overflødig stoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123337.html

Previous:
Next:

bil sete