Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Stick Noe på dashbordet i en bil uten å forlate en Mark

bilens dashbord mounts tillater sjåfører å holde GPS-enheter og andre elementer innen rekkevidde uten å etterlate limrester. I noen stater som California, montering en GPS eller andre elektroniske enheter på frontruten er ulovlig, noe som gjør et dashbord montert GPS avgjørende. Holde essensielle elementer som endring for bompenger og solbriller innen rekkevidde tillater mye sikrere kjøring, som du da ikke trenger å se ned og bort fra veien for å finne dem. Det er mange alternativer tilgjengelig i bilen tilbehør avdeling for kontorrekvisita butikker og andre lignende forhandlere. Du trenger
Car dashbordbraketten
Gjenbrukbare lim
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en sugekopp bilens dashbord feste for GPS, mobiltelefoner og andre elektroniske enheter. De typer dashbord bil tilbehør montere på dashbordet med en sugekopp og har stands som plasserer enheten i en god posisjon for føreren å se.
2

Bruk et dashbord friksjonsbraketten for elektroniske enheter. Som frontruten sugekoppen mounts, disse blir sittende på dashbordet i en bil uten klebrige rester, istedenfor å bruke friksjon for å opprettholde sin posisjon. For eksempel kan du kjøpe bean bag friksjon mounts laget spesielt for å holde GPS-enheter.
3

Bruk en gjenbrukbar lim kitt til å feste bilder eller papirer på dashbordet. Disse typer klebrige kitt er funnet på de fleste kontor forsyne butikkene. Du legger litt kitt på dashbordet, deretter knytte bildet til kitt. Sparkel løsner lett når det trengs.
4

Sett en klebrig dashboard pad på toppen av dashbordet til å holde diverse objekter, for eksempel solbriller. Til tross for navnet sitt, til disse bruker friksjon bo på dashbordet, ikke en klissete lim. Den klebrige delen beskriver overflaten av puten som holder elementer med en klebrig-følelsen materiale, selv om det ikke etterlater faktisk en klebrig overflate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123490.html

Previous:
Next:

bil sete