Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Sy jeg Tuck & Roll Seat Covers?

Tuck and roll setetrekk er mer polstret enn andre setetrekk. Disse dekker ofte plissert og kan være mer komfortabel enn tradisjonelle setetrekk. Hjemmelagde setetrekk ser mer personlig enn kommersielle seg og lar deg eksperimentere med mønstre og farger. Vurder å bruke et slitesterkt materiale som vinyl hvis setene lider av mye slitasje. Du trenger:
Saks
Skumgummipolsteret
Stoff
symaskin
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Mål dimensjonene av setene. Dersom kjøretøyet har en benk, måle dimensjonene av hele benken. Finn en måling for lengden, bredden og dybden av setene.
2

Design et mønster basert på målingene. Gjør en separat mønster for den øverste og nederste del av setene. Legg 2 til 3 inches av stoff på hver side av setetrekket.
3

Tegn mønsteret på et stykke stoff med stoff kritt, og skar ut mønsteret. Sørg for å kutte ut to eksemplarer av hver del av mønsteret.
4

Sy setetrekk sammen. Plasser de to identiske stykker av stoff som danner toppen av setetrekket sammen, inne-ute. Kjør stoffet gjennom symaskinen. Sørg for å forlate bunnen av setetrekket åpne slik at du kan legge polstring. Bruk de samme syteknikker for den nederste delen av trekket.
5

Cut skum padding i henhold til dimensjonene i Trinn 1.
6

Turn setetrekk høyre side-out og sted skum padding på innsiden av setetrekk.
7

Sy toppen og nederste delen av setetrekket sammen. Sy langs linjen der toppen og bunnen av setetrekk møtes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123489.html

Previous:
Next:

bil sete