Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan upholster Dashboard i en bil

En av de beste måtene å spare penger ved polstring bilen dashbordet selv. Finne riktig materiale kan utgjøre hele forskjellen i å fikse møbeltrekk lerret, vinyl eller skinn. Kjøp en møbeltrekk kit som matcher bilens interiør for den beste jobben dekker rip eller rive i dashbordet. Du trenger
Tykk svakt buet nål
Industriell styrke tråd
Vinyl reparasjon gel
Marker
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk skaden gjort til møbeltrekk for å finne ut hvilke tiltak som bør brukes. Hvis skaden ikke er alvorlig, kan du bruke vinyl gel til reparasjon og buff ut problemet. Hvis rive er merkbar da møbeltrekk reparasjon er nødvendig. Legg merke til hva materialet dashbordet er laget av og få det samme materialet. Ikke bland stoff med skinn eller vinyl med stoff, fordi reparasjonen ikke vil fungere godt eller ser så fint.
2

Mål lengden på rip i dashbordet og mark rundt tåre på duken eller skinn du bruker, la en to-tommers ekspansjon på siden for å kutte kvote. Skjær ut stykke tøy eller skinn du har merket. Tett strekke duken over tåre og markere hjørnene av formen lett mot dashbordet.
3

Tråd nålen og knyt en knute i enden. Strekke duken tilbake til stedet du har merket på dashbordet. Med én hånd, holder duken strukket ut og press nålen gjennom den ytre kvart-tommers fra kanten av duken. Trekk nålen gjennom klut og press nålen gjennom bak masken du nettopp har gjort. Gjenta skyve nålen rett bak din første masken før du kjører til to inches av tråden igjen.
4

Knyt en knute på tråden og klippe det, tres din nål og starte på nytt bak den siste masken du 'har nettopp laget. Stoffet må ha en stram søm og bør ikke komme løs når trukket. Skjær de resterende stoff rundt kantene på den reparerte sted på dashbordet som stikker opp.
5

Ta et stykke leftover klut og bruke vinyl reparasjon gel på den. Gni forsiktig løsning i stingene og la gelen stivne i en time. Påfør gel på hele overflaten av plasteret, og pass på å få kantene på sydd klut. La det tørke over natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123622.html

Previous:
Next:

bil sete