Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Vinyl Vs. Klut Convertible Top

Konvertible er biler som representerer det gøy og frihet, men de krever spesielle typer vedlikehold som andre biler ikke trenger. Det finnes spesielle forholdsregler for å ta vare på de flyttbare topper. Det er også en innledende beslutningen gjøres på klut eller vinyl topper. Ting å vurdere er den beskyttelsen de gir og vedlikehold og stell. Klut Topp Vs. Vinyl Topp

Converible biler leveres med enten klut eller vinyl topper. Det er fordeler og ulemper til begge, så du må velge basert på dine behov.

Noen mennesker foretrekker den skinnende utseende av en vinyl topp, sammen med beskyttelse den gir som det er vanskeligere enn en klut toppen. Men vinyl topper har en tendens til å skrelle og sprekke på grunn av vær og alder. Det er ingen reparere dette, du må bytte ut toppen. Vinyl topper er også kjent for å bli mugg på steder. Sprengning og mugg er ikke problemer med klut topper.

Cloth topper vanligvis ikke er så tiltalende visuelt eller bor de så rent lett eller gi beskyttelse mot ekstremvær.

Omsorg for en klut toppen eller en vinyl toppen er i utgangspunktet den samme. Forskjellen er med verktøy og produkter som brukes til å ta vare på de spesielle behovene til materialet.
Omsorg for en Cloth Topp

For en klut toppen, bør du investere i et sett av børster. En myk børste brukes til å forsiktig skrubbe klut, mens en middels børste er for å løsne og fjerne smuss og partikler fra stoffet.

Unngå å bruke noen sjampo som kan skryte av det er glans-forsterke som det ikke er nødvendig for en klut toppen. Hvis du vil bruke et rengjøringsmiddel, kan du kjøpe noen spesielt utviklet for konvertible klut topper. Ved hjelp av renere i forbindelse med børstene gir maksimal renseevne.

Etter rengjøring, bruke en protectant spesielt utviklet for klut topper.
Omsorg for en Vinyl Top of

omsorg for en vinyl topp, unngå glans-forsterke sjampo, dette er ikke nødvendig. Du kan bruke en generell bil sjampo for å vaske vinyl toppen akkurat som du ville vaske resten av bilen. Alltid vaske vinyl topp med resten av bilen.
P Hvis du oppdager mugg i noen sprekker på vinyl toppen, må du bryte den opp ved å spraye med vann, deretter bruke en spesiell vinyl renere.

Dessverre, hvis vinyl begynner å skrelle eller sprekk, må du erstatte det. Du kan forebygge dette med ukentlige sjampo og månedlige protectant applikasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123515.html

Previous:
Next:

bil sete