Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan gjøre en Pleat i en Vinyl Seat

Hvis du er på utkikk etter en ferdig ennå holdbar stil for et sete, vurdere pent plissert vinyl. Folder må være rett, og gi deg form og dybde til vinyl ved å lime på et lag av polyfoam og et lag med musselin. Den polyfoam og muslin tykkere materiale og holde stingene for folden bedre enn vinyl ville på egen hånd. Du trenger:
Saks
Polyfoam
Aerosol lim
Ruler
Chalk
Muslin
Pins
Leather nål
16-unse polyester eller møbeltrekk tråd
symaskin
Vis flere instruksjoner
en

Kutt vinyl til formen og størrelsen på setet, slik at 1/2-inch ekstra for hver av de folder (avhengig av hva som blir trukket og design, kan folder være horisontal eller vertikal i vinyl). Bruke et mønster for formen, eller forsiktig fjerne den gamle stoff og bruke det som en mal. Eller du kan måle setet og kutt vinyl til en omtrentlig størrelse. Legge vinyl på polyfoam og spore konturene, deretter kutte polyfoam til størrelsen.
2

Spray den ene siden av polystyren med aerosol lim, og trykk deretter på vinyl på det, holder det akkurat selv på toppen. Bruk bare et tynt lag av lim for binde stoffer. La tørke.
3

Mark ut pleat linjer som rette kanaler på vinyl ved hjelp av en linjal og kritt, som vasker off vinyl lett uten å etterlate spor. Tillat 1/2-inch for hver fold. Snu setemateriale over slik at skumplast er øverst. Kutt nok muslin til formen på setet, og lim på plass på polyfoam.
4

Brett vinyl på fold og begynner å sy, enten ved hjelp av en symaskin og 16-unse polyester tråd , eller et skinn nål med polyester eller møbeltrekk tråd. Arbeid fra bunnen. Bruk en lang søm og trekk hver maske gjennom vinyl, polyfoam og musselin. Stingene stramt nok til å trekke ned på fold og skape den rette utseendet på vinyl. Gjenta prosessen for alle de andre folder du trenger å gjøre i vinyl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123708.html

Previous:
Next:

bil sete